Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Επειδή ήξερα τι θα γίνει, έκατσα στο κρεβάτι μου και έτρεμα» – Απολογείται η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος

07:09 - 12/11/2020

Τους λόγους που τους ώθησαν να λάβουν την απόφαση να δολοφονήσουν την 50χρονη αλλά και τη δική τους εκδοχή για τα γεγονότα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέοι η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος φίλος της

Στη φυλακή οδηγούνται η 15χρονη και ο 17χρονος μετά την απολογία τους για την άγρια δολοφονία της 50χρονης μητέρας της…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Έκατσα στο κρεβάτι μου και έτρεμα, άκουσα την μαμά μου να ουρλιάζει για λίγα λεπτά»

Απολογείται η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος

Διαβάστε το στο news.gr

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέοι ο 17χρονος και η 15χρονη κόρη του θύματος

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν η 15χρονη και ο 17χρονος για την άγρια δολοφονία της 50χρονης μητέρας της ανήλικης στην Αγία Βαρβάρα

Διαβάστε το στο entertv.gr

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέοι η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος φίλος της

Στη φυλακή οδηγούνται η 15χρονη και ο 17χρονος μετά την απολογία τους για την άγρια δολοφονία της 50χρονης μητέρας της ανήλικης στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Η ανακρίτρια ανηλίκων και ο εισαγγελέας μετά την ολοκλήρωση των απολογιών των δραστών διέταξαν την προφυλάκισή τους. Η 15χρονη κόρη του θύματος φέρεται νε επιμένει στην απολογία της πως […] The post Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέοι η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος φίλος της appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Επειδή ήξερα τι θα γίνει, έκατσα στο κρεβάτι μου και έτρεμα» – Απολογείται η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος

Τους λόγους που τους ώθησαν να λάβουν την απόφαση να δολοφονήσουν την 50χρονη αλλά και τη δική τους εκδοχή για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν το μοιραίο βράδυ στο διαμέρισμα στην Αγία Βαρβάρα καλούνται να εξηγήσουν, ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων, η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος φίλος της. Λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση του […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας