Ρόδος: Πατέρας εξωθούσε την κόρη του σε πορνεία – «Με βίαζε και μου άφηνε 5 ευρώ»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρόδος: Πατέρας εξωθούσε την κόρη του σε πορνεία – «Με βίαζε και μου άφηνε 5 ευρώ»
ΕΛΛAΔΑ
Μια απίστευτη υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης μιας ανήλικης, με την συνδρομή του πατέρα της, θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου στις 7 Δεκεμβρίου 2020.
Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, το πρωτόδικο δικαστήριο, με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία, έκρινε τους κατηγορούμενους και συγκεκριμένα έναν 67χρονο κάτοικο Καλύμνου κι έναν 41χρονο συντοπίτη του, ένοχους για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, σωματεμπορία ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια.
Στον πρώτο δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, εν
Διαβάστε το στο topontiki.grΠατέρας εξωθούσε την ανήλικη κόρη του στην πορνεία – «Με βίαζε και μου άφηνε 5 ευρώ»
Σοκάρει η ιστορία ενός κοριτσιού στη Ρόδο
Διαβάστε το στο news.grΦρίκη: Πα-τέρας εξωθούσε την κόρη του σε πορνεία – «Με βίαζε και μου άφηνε 5 ευρώ»
Μια απίστευτη υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης μιας ανήλικης, με την συνδρομή του πατέρα της, θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου στις 7 Δεκεμβρίου 2020. Το πρωτόδικο δικαστήριο, με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία, έκρινε τους κατηγορούμενους και συγκεκριμένα έναν 67χρονο κάτοικο Καλύμνου κι έναν 41χρονο συντοπίτη του, ένοχους για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, […]
Διαβάστε το στο irafina.gr