Γεωργιάδης: Διαστρέβλωσαν τα λεγόμενά μου για τον κορονοϊό και τον τουρισμό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατηγορηματική διάψευση Γεωργιάδη: Διαστρέβλωσαν τις δηλώσεις μου για τον Τουρισμό
Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης διέψευσε κατηγορηματικά μέσω του ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ τη δήλωση που του αποδόθηκε ότι η έξαρση του κορωνοιού το Φθινόπωρο, οφείλεται στην βιασύνη της κυβέρνησης να ανοίξει τον τουρισμό το καλοκαίρι. Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε ανέφερε ότι πότε δεν ειπέ κάτι τέτοιο. «Δεν είναι ανακάλυψη και σοφία είναι παγκόσμια πραγματικότητα. Σε […]
The post Κατηγορηματική διάψευση Γεωργιάδη: Διαστρέβλωσαν τις δηλώσεις μου για τον Τουρισμό appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΓεωργιάδης στον ΣΚΑΪ 100.3: Διαστρέβλωσαν τα λεγόμενα μου για κορωνοϊό και τουρισμό
Lamianow.gr
Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ 100.3: Διαστρέβλωσαν τα λεγόμενα μου για κορωνοϊό και τουρισμό
Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για διαστρέβλωση της δήλωσής του τονίζοντας ότι πότε δεν ειπέ κάτι τέτοιο. Διέψευσε κατηγορηματικά μέσω του ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τη δήλωση που του αποδόθηκε ότι η έξαρση του κορωνοιού το Φθινόπωρο, οφείλεται στην βιασύνη της κυβέρνησης να ανοίξει τον τουρισμό το καλοκαίρι. Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε […]
Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ 100.3: Διαστρέβλωσαν τα λεγόμενα μου για κορωνοϊό και τουρισμό
Νewsroom
Διαβάστε το στο lamianow.gr