Lockdown: Το γράμμα με παράπονο της δεκάχρονης στην Ηγουμενίτσα και η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

12:28 - 12/11/2020

Η 10χρονη στην Ηγουμενίτσα χάνει το πάρτι γενεθλίων της λόγω κορονοϊού. Ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ο οποίος της απάντησε.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το γράμμα με το παράπονο μιας 10χρονης στον Μητσοτάκη και η απάντηση του πρωθυπουργού

Διαβάστε το στο

Το γράμμα με το παράπονο μιας 10χρονης στον Μητσοτάκη και η απάντηση του πρωθυπουργού

Ένα παράπονο είχε να εκφράσει μια 10χρονη μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου της Ηγουμενίτσας, λίγες μέρες πριν η χώρα τεθεί σε lockdown...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Το «παράπονο» μια δεκάχρονης στον Κυριάκο Μητσοτάκη η απάντηση του πρωθυπουργού [εικόνα]

Μια δεκάχρονη, μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου της Ηγουμενίτσας, λίγες μέρες πριν η χώρα τεθεί σε lockdown, με επιστολή της στον Πρωθυπουργό της χώρας, θέλησε να εξομολογηθεί την αγωνία της για τα επικείμενα γενέθλιά της. Στο γράμμα της γράφει: «Κύριε Πρωθυπουργέ, Σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί σε 26 μέρες έχω τα... The post Το «παράπονο» μια δεκάχρονης στον Κυριάκο Μητσοτάκη η απάντηση του πρωθυπουργού [εικόνα] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

“Πρωθυπουργέ, έχεις γράμμα…”: Το παράπονο μιας 10χρονης για την καραντίνα και η απάντηση Μητσοτάκη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Ένα παράπονο είχε να εκφράσει μια 10χρονη μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου της Ηγουμενίτσας, λίγες μέρες πριν η χώρα τεθεί σε lockdown, με επιστολή της στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Κύριε Πρωθυπουργέ, Σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί σε 26 μέρες έχω τα γενέθλιά μου και ανησυχώ ότι άμα μας βάλετε σε lockdown δεν θα μπορέσω […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Το γράμμα με το παράπονο μιας 10χρονης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και η απάντηση του πρωθυπουργού

Ένα παράπονο είχε να εκφράσει μια 10χρονη μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου της Ηγουμενίτσας, λίγες μέρες πριν η χώρα τεθεί σε lockdown,… The post Το γράμμα με το παράπονο μιας 10χρονης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και η απάντηση του πρωθυπουργού appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Το παράπονο της 10χρονης μαθήτριας και η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το πάρτι γενεθλίων που χάνεται λόγω πανδημίας και το γράμμα από το Μαξίμου

Διαβάστε το στο news.gr

Ένα παράπονο είχε να εκφράσει μια 10χρονη μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου της Ηγουμενίτσας, λίγες μέρες πριν η χώρα τεθεί σε lockdown, με επιστολή της στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Κύριε Πρωθυπουργέ, Σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί σε 26 μέρες έχω τα γενέθλιά μου και ανησυχώ ότι άμα μας βάλετε σε lockdown δεν θα μπορέσω να κάνω ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Το γράμμα με το παράπονο μιας 10χρονης στον Μητσοτάκη και η χειρόγραφη απάντηση του πρωθυπουργού (εικόνες)

Η μικρούλα που χάνει το πάρτι γενεθλίων της λόγω κορωνοϊού ενημέρωσε τον πρωθυπουργό και εκείνος της απάντησε… Viral έγινε η επιστολή που έγραψε μια 10χρονη μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου από την Ηγουμενίτσα, καθώς σε αυτήν εκφράζει ένα παράπονό της στον πρωθυπουργό, λίγες μέρες πριν η χώρα τεθεί σε lockdown. Απευθυνόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έγραψε: «Κύριε Πρωθυπουργέ, […]

Διαβάστε το στο topnews.gr

Lockdown: Το γράμμα με παράπονο της δεκάχρονης στην Ηγουμενίτσα και η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μια δεκάχρονη, μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου της Ηγουμενίτσας, είχε αγωνία για τα επικείμενα γενέθλιά της σε σχέση με το lockdown. Έτσι, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, μερικές ημέρες πριν ξεκινήσει η καραντίνα, με επιστολή της στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, θέλησε να εξομολογηθεί την αγωνία της. “Κύριε Πρωθυπουργέ,Σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί σε 26 μέρες έχω τα γενέθλιά […]

Διαβάστε το στο dete.gr

To γράμμα – «παράπονο» μιας δεκάχρονης στον Πρωθυπουργό, για τα γενέθλιά της και η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μια δεκάχρονη, μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου της Ηγουμενίτσας, λίγες μέρες πριν η χώρα τεθεί σε lockdown, με επιστολή της στον Πρωθυπουργό της χώρας, θέλησε να εξομολογηθεί την αγωνία της για τα επικείμενα γενέθλιά της: «Κύριε Πρωθυπουργέ, Σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί σε 26 μέρες έχω τα γενέθλιά μου και ανησυχώ ότι άμα μας βάλετε σε ... The post To γράμμα – «παράπονο» μιας δεκάχρονης στον Πρωθυπουργό, για τα γενέθλιά της και η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις