Η απάντηση Κικίλια στον Τσίπρα για τα σχολεία και το καρναβάλι
13:51 - 12/11/2020
Την δική του απάντηση έδωσε ο κ. Κικίλιας, στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό, να ορίσει την καθηγήτρια ιατρικής Αθηνά Λινού, ως υπουργό Υγείας Στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για όσα είπε αναφερόμενος στο πρόσωπό του, απάντησε με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. «Είμαι ο υπουργός που βγήκε πρώτος τον […]
The post Η απάντηση Κικίλια στον Τσίπρα για τα σχολεία και το καρναβάλι appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η απάντηση Κικίλια σε Τσίπρα για την Λινού
Με ανάρτηση του στα social media ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επιτίθεται και απαντά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι αντιλαμβάνεται ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Η απάντηση Κικίλια σε Τσίπρα για την Λινού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Απάντηση Κικίλια σε Τσίπρα για το "εξαφανισμένος υπουργός": Κάνω δουλειά και όχι επικοινωνία
Τι απάντησε ο Βασίλης Κικίλιας στον Αλέξη Τσίπρας που τον κατηγόρησε πως είναι εξαφανισμένος 8 μήνες
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ απάντηση του Κικίλια στον Τσίπρα: Ο ρόλος μου είναι να…
Απάντηση σε όσα είπε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Με ανάρτησή του στο twitter ο κ. Κικίλιας σημειώνει: «Είμαι ο υπουργός που βγήκε πρώτος τον Φεβρουάριο & ανακοίνωσε μέτρα για σχολεία-καρναβάλια & εσείς αντιδρούσατε κ. Τσίπρα. Ο ρόλος του Υπ. Υγείας...
Διαβάστε το στο crashonline.grΗ απάντηση Κικίλια σε Τσίπρα για την Λινού
Με ανάρτηση του στo twitter ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επιτίθεται και απαντά στον αρχηγό της αξιωματικής...
Διαβάστε το στο ekriti.grΗ απάντηση Κικίλια σε Τσίπρα για την Λινού
Με ανάρτηση του στα social media ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας δίνει τη δική του απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος πρότεινε την καθηγήτρια Αθηνά Λινού ως υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής. «Είμαι ο υπουργός που βγήκε πρώτος το Φεβρουάριο και ανακοίνωσε μέτρα για σχολεία, καρναβάλια και εσείς αντιδρούσατε κ. Τσίπρα. Ο ρόλος του υπ. Υγείας […]
Διαβάστε το στο dete.gr