ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: 5 Συνοδικοί Ιεράρχες με κορονοϊό – Ραγδαίες εξελίξεις

15:09 - 12/11/2020

Του Γιώργου Θεοχάρη – ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Σε αναμμένα κάρβουνα όλη η Ιερά Σύνοδος μετά τα κρούσματα κορονοϊού σε Ιεράρχες της. Το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ αποκαλύπτει ότι πέντε Μητροπολίτες διαφόρων ηλικιών έχουν διαγνωστεί με τον covid-19, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες. Για λόγους προσωπικών δεδομένων δεν θα δημοσιοποιήσουμε τα ονόματα τους. Πηγές της Ελλαδικής εκκλησίας εκφράζουν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συναγερμός στην Ιερά Σύνοδο: 5 Συνοδικοί Ιεράρχες με κορονοϊό – Ραγδαίες εξελίξεις

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Αναστάτωση επικρατεί στην Ιερά Σύνοδο μετά τα κρούσματα κορονοϊού σε Ιεράρχες της. Σύμφωνα με το «Βήμα…

Διαβάστε το στο NewsBomb

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: 5 Συνοδικοί Ιεράρχες με κορονοϊό – Ραγδαίες εξελίξεις

Του Γιώργου Θεοχάρη – ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Σε αναμμένα κάρβουνα όλη η Ιερά Σύνοδος μετά τα κρούσματα [...] The post ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: 5 Συνοδικοί Ιεράρχες με κορονοϊό – Ραγδαίες εξελίξεις appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο

Συναγερμός στην Ιερά Σύνοδο: 5 Συνοδικοί Ιεράρχες με κορονοϊό – Ραγδαίες εξελίξεις

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Αναστάτωση επικρατεί στην Ιερά Σύνοδο μετά τα κρούσματα κορονοϊού σε Ιεράρχες της. Σύμφωνα με το «Βήμα Ορθοδοξίας» πέντε Μητροπολίτες διαφόρων ηλικιών έχουν διαγνωστεί με Covid-19. Πηγές της Ελλαδικής εκκλησίας εκφράζουν έντονα την ανησυχία τους καθώς ειδικά οι δυο Μητροπολίτες έχουν και υποκείμενα νοσήματα και είναι ηλικιωμένοι. Αρνητικός στο τεστ βγήκε ο […] The post Συναγερμός στην Ιερά Σύνοδο: 5 Συνοδικοί Ιεράρχες με κορονοϊό – Ραγδαίες εξελίξεις appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο