Ηγουμενίτσα: Το «παράπονο» μιας 10χρονης στον Μητσοτάκη - Η απάντηση του πρωθυπουργού

15:23 - 12/11/2020

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, έστειλε μια 10χρονη μαθήτρια δημοτικού σχολείου από την Ηγουμενίτσα, λίγες μόλις ημέρες προτού η χώρα τεθεί σε καθεστώς lockdown.

Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το γράμμα 10χρονης στον Μητσοτάκη, τα χαμένα γενέθλια και η απάντηση του πρωθυπουργού

Μια πιτσιρίκα 10 ετών από την Ηγουμενίτσα έχει σε λίγες μέρες γενέθλια. Λόγω του lockdown όμως δεν θα μπορέσει να κάνει το μεγάλο πάρτι που, όπως κάθε παιδί, ονειρευόταν. Πριν ακόμη ανακοινωθεί η δεύτερη καραντίνα, η μικρή είχε φροντίσει να στείλει γράμμα στον άνθρωπο που… αποφασίζει: τον πρωθυπουργό της χώρας

Διαβάστε το στο entertv.gr

Το παράπονο 10χρονης στον Μητσοτάκη για τα γενέθλιά της πριν το lockdown - Τι απαντά ο πρωθυπουργός

Ποια έκπληξη την περίμενε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Tο γράμμα μιας 10χρονης στον Μητσοτάκη: “Κύριε πρωθυπουργέ μου χρωστάτε…”

Ένα παράπονο είχε να εκφράσει μια 10χρονη μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου της Ηγουμενίτσας, λίγες μέρες πριν η χώρα τεθεί σε lockdown, με επιστολή της στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Κύριε Πρωθυπουργέ, Σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί σε 26 μέρες έχω τα γενέθλιά μου και ανησυχώ ότι άμα μας βάλετε σε lockdown δεν θα μπορέσω να κάνω […]

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Cnn.gr

ΥΠΑΑΤ: Καταβλήθηκαν στις Περιφέρειες 2,4 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των προβάτων

Μιχαήλ Μαρμαρινός: Το όραμα και οι προκλήσεις τού καλλιτεχνικού διευθυντή Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ειδικό απεσταλμένο για την Γροιλανδία διόρισε ο Τραμπ - Τι ελπίζει να πετύχει

Νέο ρεκόρ για τον χρυσό: Η τιμή του «σκαρφάλωσε» στα 4.400 δολάρια ανά ουγγιά

Μελέτη πέντε δεκαετιών αποκαλύπτει την ηλικία στην οποία κορυφώνεται η σωματική μας ικανότητα

Ποιος σπέρνει, ποιος θερίζει