Ασημίνα Ουστάλλι: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, δεν ενέδωσα κι έχασα τη δουλειά μου»

15:42 - 13/11/2020

Στην εκπομπή Pop Up και την Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη η Ασημίνα Ουστάλλι. Η πρώην παίκτρια To άρθρο Ασημίνα Ουστάλλι: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, δεν ενέδωσα κι έχασα τη δουλειά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ασημίνα Ουστάλλι: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και έχασα τη δουλειά μου»

Η πρώην παίκτρια του MasterChef δεν θέλει να την κρίνουν από την εξωτερική της εμφάνιση 

Διαβάστε το στο

Ασημίνα Ουστάλλι: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και έχασα τη δουλειά μου (Βίντεο)

Η πρώην παίκτρια του MasterChef δεν θέλει να την κρίνουν από την εξωτερική της εμφάνιση

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Τσάβαλου: «Ποιος δεν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο μας;»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» φιλοξενήθηκε η Κατερίνα Τσάβαλου και αποκάλυψε πολλά

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της