Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ξεκινούν οι εκλογές και τα προβλήματα

17:39 - 13/11/2020

Μαζί με την προεκλογική περίοδο για τον Πλάτανο, αρχίζουν και τα προβλήματα. Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» η προεκλογική περίοδος για τον Πλάτανο ξεκινά! Ο Παρασκευάς, με την παραίτησή του, βάζει το χωριό σε μεγάλη περιπέτεια. Για τον Παρασκευά, βέβαια, είναι απλώς μια αιφνιδιαστική κίνηση, για να ανανεώσει την ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του. Άλλωστε, θεωρεί ότι οι εκλογές θα είναι περίπατος. Αληθεύει, όμως, κάτι τέτοιο ή θα του γυρίσει μπούμερανγκ; Η Καλλιόπη είναι πυρ και μανία με τα ψέματα που της αράδιασε ο Ασημάκης, ο οποίος, όμως, προλαβαίνει να φύγει από τον Πλάτανο, πριν αναμετρηθεί μαζί της. Το

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά