Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ζητά ανοιχτές εκκλησίες για τα Χριστούγεννα

12:04 - 14/11/2020

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ζητά ανοιχτές εκκλησίες για τα Χριστούγεννα Παράκληση προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να λειτουργήσουν οι εκκλησίες το δεκαήμερο των Χριστουγέννων, όπως ακριβώς λειτουργούσαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, εκφράζει με επιστολή της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ, μέλος της Διαρκούς Ιεράς […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνάντηση Πρωθυπουργού - Ιερώνυμου για τη λειτουργία των Εκκλησιών τα Χριστούγεννα

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την ανάσχεση του κορωνοϊού.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Τετ α τετ Μητσοτάκη-Ιερώνυμου! Τι είπαν για τις εκκλησίες τα Χριστούγεννα

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής. Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την πορεία της πανδημίας και για τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπισή της. Προσθέτουν ότι κοινή συνισταμένη στις τοποθετήσεις τόσο του πρωθυπουργού, όσο και του […] The post Τετ α τετ Μητσοτάκη-Ιερώνυμου! Τι είπαν για τις εκκλησίες τα Χριστούγεννα appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Διαπραγματεύσεις Πρωθυπουργού - Αρχιεπισκόπου για τις εκκλησίες τα Χριστούγεννα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον κ. Ιερώνυμο και τον ενημέρωσε για την πορεία της πανδημίας και τα τελευταία μέτρα. Η Ιερά Σύνοδος διεμήνυσε πάντως ότι θέλει ανοιχτές εκκλησίες τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή