Συγκινεί η Άννα Φόνσου – «Γράφω κάθε μέρα γράμμα στην αδελφή μου που έχει φύγει από τη ζωή»

13:45 - 14/11/2020

Καλεσμένη της Έλενας Κατρίτση βρέθηκε η Άννα Φόνσου, στην εκπομπή «Προσωπικά» προκειμένου να προχωρήσει σε μια εξομολόγηση ψυχής. Η γνωστή […] The post Συγκινεί η Άννα Φόνσου – «Γράφω κάθε μέρα γράμμα στην αδελφή μου που έχει φύγει από τη ζωή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Γράφω κάθε μέρα γράμμα στην αδελφή μου που έχει φύγει από τη ζωή»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση αγαπημένης Ελληνίδας ηθοποιού! Σε τηλεοπτική της συνέντευξη, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην αγαπημένη της αδελφή η οποία δεν βρίσκεται ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο «Γράφω κάθε μέρα γράμμα στην αδελφή μου που έχει φύγει από τη ζωή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Συγκλονίζει η Άννα Φόνσου: «Γράφω κάθε μέρα γράμμα στην αδελφή μου που έχει φύγει από τη ζωή» (vid)

Η Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη της Έλενας Κατρίτση στην εκπομπή «Προσωπικά» προκειμένου να προχωρήσει σε μια εξομολόγηση ψυχής. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην αγαπημένη της αδελφή η οποία δεν βρίσκεται πια στη ζωή. The post Συγκλονίζει η Άννα Φόνσου: «Γράφω κάθε μέρα γράμμα στην αδελφή μου που έχει φύγει από τη ζωή» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκλονίζει Ελληνίδα ηθοποιός: Γράφω κάθε μέρα γράμμα στη νεκρή αδελφή μου

Στο πλατό της εκπομπής «Προσωπικά» της Ερτ βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Άννα Φόνσου, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην απώλεια της αδελφή της.           «Θα ήθελα να είχα στη ζωή την αδελφή μου. Γράφω κάθε μέρα γράμμα σε εκείνη που έχει φύγει από τη ζωή. Θέλω να φύγω από τη ζωή, έτσι. Να πάρω ένα αεροπλάνο, να τα έχω τακτοποιήσει όλα, να πάω σε ένα μέρος που μου αρέσει εμένα και κάποτε να φύγω από τη ζωή. Να λένε, θυμάσαι μια τρελή που κάποτε είχε κάνει και το Σπίτι του Ηθοποιού, άραγε ζει ή δεν ζει», σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει Ελληνίδα ηθοποιός: Γράφω κάθε μέρα γράμμα στη νεκρή αδελφή μου

Διαβάστε το στο spoilers

Φόνσου: «Γράφω κάθε μέρα γράμμα στην αδελφή μου που έχει φύγει από τη ζωή»

Συγκινεί...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο