Αγία Βαρβάρα: «Την άκουγα να ουρλιάζει και έτρεμα – Ο 16χρονος την σκότωσε», λέει η 15χρονη κόρη

20:57 - 14/11/2020

Μετανιωμένη και με διάθεση να τα «ρίξει» όλα στον 16χρονο συγκατηγορούμενό τους εμφανίζεται η 15χρονη που προφυλακίστηκε για τη στυγερή δολοφονία της μητέρας της στην Αγία Βαρβάρα, πριν λίγες μέρες. The post Αγία Βαρβάρα: «Την άκουγα να ουρλιάζει και έτρεμα – Ο 16χρονος την σκότωσε», λέει η 15χρονη κόρη appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγία Βαρβάρα - Μετανιωμένη η 15χρονη: «Την άκουγα από το διπλανό δωμάτιο να ουρλιάζει - Ο 16χρονος τη σκότωσε»

Μετανιωμένη εμφανίζεται τώρα η 15χρονη η οποία προφυλακίστηκε καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της 50χρονης μητέρας της στην Αγία Βαρβάρα. “Τώρα μετανιώνω για αυτό που έκανα. Τότε όμως, νόμιζα ότι ήταν η λύση.  Με κακομεταχειριζόταν, συνεχώς είχαμε βίαιους καβγάδες. Δε μου έδινε λεφτά. Με πίεζε και αντιδρούσε έντονα στη σχέση μου”… Κατά την απολογία της, υποστήριξε ότι ήταν στο διπλανό δωμάτιο όταν η μητέρα που την έφερε στη ζωή, δέχθηκε 70 χτυπήματα με μαχαίρι. Μαζί με τον 17χρονο σύντροφό της, επιμένουν ότι εκείνος που την σκότωσε ήταν ο 16χρονος συγκατηγορούμενός τους! Αποκαλυπτικά είναι τα όσα είπε η ανήλικη, μιλώντας στην RealNews, για το φρικτό έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα. “Έτρεμα ότ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας