Άδωνις: «Οι χειρισμοί της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας ήταν σωστοί»

12:40 - 15/11/2020

Άδωνις: «Οι χειρισμοί της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας ήταν σωστοί» Στην εκπομπή «ΜEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης δίνοντας απαντήσεις για την εξέλιξη της πανδημίας, τα θέματα της αγοράς και την εμφάνιση του Παύλου Πολάκη στο «Σωτηρία». Στο ερώτημα ποιος φταίει τελικά για την ραγδαία εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα, ο κ. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κίνημα Αλλαγής: Να αλλάξει στάση η κυβέρνηση στην αντιμετώπιση του Ερντογάν

Θα πρέπει «να γίνει κατανοητό από όλους ότι η Ελλάδα θα υπερασπίσει με κάθε μέσο την κυριαρχία της και τα κυριαρχικά της δικαιώματα» αναφέρει το γραφείο Τύπου του κόμματος

Διαβάστε το στο

Κορωνοϊός: Έξαρση της ψωρίασης προκαλεί το στρες της πανδημίας

Επιπτώσεις και στην υγεία επιφέρει η πανδημία του κορωνοϊού - «Η σχέση ψωρίασης και παχυσαρκίας είναι αμφίδρομη», επισημαίνει ο Παντελής Παναγάκης

Διαβάστε το στο

Κορωνοϊός: Έξαρση της ψωρίασης προκαλεί το στρες της πανδημίας

Έξαρση της ψωρίασης  σε χρόνιους ασθενείς, αλλά και καινούργιες διαγνώσεις και μάλιστα σε νεαρότερες ηλικίες, προκαλεί το στρες της πανδημίας, όπως δηλώνει στο Πρακτορείο Fm και στην εκπομπή της Τάνιας Η. Μαντουβάλου «104,9 ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΓΕΙΑΣ» ο δερματολόγος-αφροδισιολόγος, διευθυντής ΕΣΥ, συντονιστής Ιατρείου Ψωρίασης Νοσοκομείου «Α.Συγγρός» Παντελής Παναγάκης. Παρόλα αυτά η προσέλευση έχει μειωθεί στα νοσοκομεία, γιατί ο κόσμος φοβάται να προσεγγίσει […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή