Βελόπουλος για απαγόρευση συναθροίσεων: «Έχει γίνει μόνο στη Χούντα»

11:12 - 16/11/2020

Βελόπουλος για απαγόρευση συναθροίσεων: «Έχει γίνει μόνο στη Χούντα» Τις δύο προηγούμενες φορές που έχει επιβληθεί απαγόρευση συναθροίσεων σε όλη τη χώρα υπενθυμίζει η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της.  Ότι η πλήρης απαγόρευση συναθροίσεων σε όλη την επικράτεια, έχει συμβεί μόνο δύο φορές στο παρελθόν και συγκεκριμένα την ημέρα του πραξικοπήματος το 1967 και εκείνη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός: Απαγόρευση συναθροίσεων και στη Σουηδία

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Στη Σουηδία ανακοινώθηκε απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων άνω των οκτώ ατόμων έτσι ώστε να μειωθεί η…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Βενιζέλος για απαγόρευση συναθροίσεων: Η απόφαση είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα

Την εκτίμηση ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αντισυνταγματικότητας ως προς την απαγόρευση που έχει επιβάλει η κυβέρνηση για τις δημόσιες συναθροίσεις και την πορεία του Πολυτεχνείου εξέφρασε τη Δευτέρα ο…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Κορονοϊός: Απαγόρευση συναθροίσεων και στη Σουηδία

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Στη Σουηδία ανακοινώθηκε απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων άνω των οκτώ ατόμων έτσι ώστε να μειωθεί η διασπορά του ιού, μέτρο που για πρώτη φορά λαμβάνει η χώρα από την αρχή της πανδημίας. Η Σουηδία, που ακολουθεί μια λιγότερο αυστηρή στρατηγική σε σύγκριση με τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες μπροστά στην πανδημία του […] The post Κορονοϊός: Απαγόρευση συναθροίσεων και στη Σουηδία appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

ΣτΕ: «Συνταγματική» η απαγόρευση συναθροίσεων για «λόγους δημοσίου συμφέροντος»

Σε μια αναμενόμενη κίνηση το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε «για λόγους δημοσίου συμφέροντος» το αίτημα να ακυρωθεί η απόφαση περί απαγόρευσης των συναθροίσεων παρά τις σοβαρές αντιδράσεις μεγάλου μέρους του νομικού κόσμου.

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή