ΗΠΑ-κορονοϊός:«Εντυπωσιακή» χαρακτηρίζει ο Δρ. Φάουτσι την αποτελεσματικότητα 95% του υποψηφίου εμβολίου της Moderna
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δρ. Φάουτσι: «Εντυπωσιακή» η αποτελεσματικότητα 95% του εμβολίου της Moderna κατά του κορωνοϊού
«Απίστευτα εντυπωσιακή»: Ο ανοσολόγος Δρ. Άνθονι Φάουτσι, επιστήμονας που χαίρει σεβασμού στις ΗΠΑ, εξέφρασε την ικανοποίησή του τη Δευτέρα...
Διαβάστε το στο ZouglaΟ Φάουτσι χαρακτηρίζει “εντυπωσιακή” την αποτελεσματικότητα 95% του εμβολίου της Moderna
«Πρέπει να παραδεχθώ πως θα ήμουν ικανοποιημένος αν το ποσοστό αποτελεσματικότητας ήταν 70 ή 75% το μέγιστο», είπε ο Δρ. Φάουτσι
Το άρθρο Ο Φάουτσι χαρακτηρίζει “εντυπωσιακή” την αποτελεσματικότητα 95% του εμβολίου της Moderna εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΦάουτσι: Εντυπωσιακή η αποτελεσματικότητα 95% του υποψηφίου εμβολίου της Moderna
«Πρέπει να παραδεχθώ πως θα ήμουν ικανοποιημένος αν το ποσοστό αποτελεσματικότητας ήταν 70 ή 75% το μέγιστο»
Διαβάστε το στο news.grΚορονοϊός: Έκπληκτος ο Φάουτσι με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Moderna
«Εντυπωσιακή» χαρακτηρίζει ο Δρ. Άντονι Φάουτσι την αποτελεσματικότητα 95% του υποψηφίου εμβολίου της Moderna κατά του νέου κορονοϊού.«Απίστευτα εντυπωσιακή»: Ο ανοσολόγος Δρ. Άντονι Φάουτσι, επιστήμονας που χαίρει σεβασμού στις ΗΠΑ, εξέφρασε την ικανοποίησή του χθες Δευτέρα μετά την ανακοίνωση της αμερικανικής εταιρείας Moderna ότι το υποψήφιο εμβόλιό της είναι αποτελεσματικό κατά σχεδόν 95% εναντίον του νέου κορονοϊού.
«Πρέπει να παραδεχθώ πως θα ήμουν ικανοποιημένος αν το ποσοστό αποτελεσματικότητας ήταν 70 ή 75% το μέγιστο», είπε ο Δρ. Φάουτσι στο Γαλλικό Πρακτορείο. Το ότι «έχουμε ένα εμβόλιο αποτελεσματικό κατά 94,5% είναι απίστευτα εντυπωσιακό», συνέχισε. Πρόκειται για «αποτέλεσμα θεαμα
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr