Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης

10:06 - 17/11/2020

Ο παρουσιαστής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Διαβάστε Περισσότερα στο pagenews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης

Συγκλονίζει η περιγραφή του μέσα από το νοσοκομείο! Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος έχει νοσήσει από κορονοϊό. Ο γνωστός ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κορονοϊός: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Γιώργος Μαυρίδης

Δυσάρεστα τα νέα για την υγεία του παρουσιαστή.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιώργος Μαυρίδης: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με κορονοϊό

Ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό. The post Γιώργος Μαυρίδης: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με κορονοϊό appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Μαυρίδης: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με κορονοϊό

Ο κορονοϊός χτύπησε τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος μάλιστα νοσηλεύεται σοβαρά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης Tue, 17/11/2020 - 12:40

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Κορωνοϊός: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Γιώργος Μαυρίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αφού έχει προσβληθεί από κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιώργος Μαυρίδης, μιλώντας μέσω μηνυμάτων στο Open, αποκάλυψε μάλιστα πως με κορωνοϊό νοσεί και η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια. The post Κορωνοϊός: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Γιώργος Μαυρίδης appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Στο νοσοκομείο με κοροναϊό ο Γιώργος Μαυρίδης – Συγκλονίζει η περιγραφή του

«Μου έχουν κοπεί τα πόδια, οι γονείς μας δεν θα αντέξουν»

Διαβάστε το στο news.gr

Γιώργος Μαυρίδης: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με κορονοϊό! (video)

Ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN, με κορονοϊό. Ο ίδιος, δεν μπορεί καν να μιλήσει στο τηλέφωνο, καθώς μετά από κάθε λέξη που βγάζει ακολουθεί βήχας. «Συγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης: «Mου έχουν κοπεί τα πόδια»

Το μήνυμα του Γιώργου Μαυρίδης μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με Covid-19.Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό. Σε μήνυμα που απέστειλε ο ίδιος σε συνεργάτη της εκπομπής, περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που βιώνει. «Κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας. Ελπίζω να περάσει, γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια», γράφει ο παρουσιαστής. Το μήνυμά του: Συγγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κορονοϊό και εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης

Ο παρουσιαστής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pagenews.gr

Φλωρίδης για Τέμπη: Ο φάκελος της ανάκρισης θα έχει απαντήσεις σε όλα

Μητσοτάκης: Εμείς βάλαμε και κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη [vid]

Μπλίνκεν: Kατάπαυση του πυρός τώρα «θα άφηνε τη Χαμάς στη θέση της» [vid]

Ο Μαρτίνεθ καταστρώνει πλάνο νίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ [vid]

Κάρυστος: Εκκενώθηκαν δύο χωριά λόγω φωτιάς, απειλούνται σπίτια [vid]

«Βόμβα» μεγατόνων από τον Ατζούν: Αγοράζει ομάδα της Super League [vid]