Γιώργος Μαυρίδης: Με σοβαρά συμπτώματα κορονοϊού στο νοσοκομείο – «Μου έχουν κοπεί τα πόδια, κάθε λέξη και βήχας»

10:43 - 17/11/2020

Με κορονοϊό νοσηλεύεται ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης. «Κάτι έχει πάει στραβά για να νοσηλεύομαι, κάθε λέξη και βήχας» Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό. «Συγγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Μαυρίδης: Με σοβαρά συμπτώματα κορονοϊού στο νοσοκομείο – «Μου έχουν κοπεί τα πόδια, κάθε λέξη και βήχας»-ΒΙΝΤΕΟ

Με κορονοϊό νοσηλεύεται ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης. «Κάτι έχει πάει στραβά για να νοσηλεύομαι, κάθε λέξη και βήχας» Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό. «Συγγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα ... The post Γιώργος Μαυρίδης: Με σοβαρά συμπτώματα κορονοϊού στο νοσοκομείο – «Μου έχουν κοπεί τα πόδια, κάθε λέξη και βήχας»-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Μαυρίδης : Σε σοβαρή κατάσταση με κορωνοϊό – «Μου έχουν κοπεί τα πόδια»

Ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους