Κι άλλος αστυνομικός με ταλέντο στο τραγούδι - Τι δηλώνει ο ίδιος (VIDEO)

08:27 - 17/11/2019

Τραγούδησε στο Μοναστηράκι μαζί με μουσικό του δρόμου και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο λόγος για τον αστυνομικό που τραγούδησε το Stand by me και έγινε viral. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν είναι ο μόνος στο Σώμα με ταλέντο στο τραγούδι. Ο επίσης ένστολος Γιάννης Βοργιάς, όχι μόνο τραγουδά, αλλά έχει βγάλει ήδη έναν δίσκο. Όπως είπε στον Σκάι, "έχω βγάλει κάποια τραγούδια, αγαπώ κι εγώ τη μουσική όπως ο συνάδελφος μου και όπως πολλοί άλλοι άνθρωποι. Με τη μουσική ασχολήθηκα πολύ πριν γίνω αστυνομικός". Ο Γιάννης Βοργιάς υπηρετεί στο Σώμα εδώ και 12 χρόνια, αλλά από μικρός αγαπούσε τη μουσική και αποφάσισε να υπηρετήσει και τις δύο του αγάπες παράλληλα. Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ:

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κι άλλος αστυνομικός με ταλέντο στο τραγούδι - Τι δηλώνει ο ίδιος

Ο αστυνομικός που τραγούδησε στο Μοναστηράκι μαζί με μουσικό του δρόμου δεν είναι ο μόνος με ταλέντο. Ο Γιάννης Βοργιάς, αστυνομικός κι εκείνος, έχει βγάλει ήδη έναν δίσκο.

Διαβάστε το στο real.gr

Κι άλλος αστυνομικός με ταλέντο στο τραγούδι – Τι δηλώνει ο ίδιος (βίντεο)

Ο αστυνομικός που τραγούδησε στο Μοναστηράκι μαζί με μουσικό του δρόμου δεν είναι ο μόνος με ταλέντο. Ο Γιάννης Βοργιάς, αστυνομικός κι εκείνος, έχει βγάλει ήδη έναν δίσκο. Όπως είπε στον Σκάι, «έχω βγάλει κάποια τραγούδια, αγαπώ κι εγώ τη μουσική όπως ο συνάδελφος μου και όπως πολλοί άλλοι άνθρωποι. Με τη μουσική ασχολήθηκα πολύ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο