5.000 συνωστισμένοι αστυνομικοί στο κέντρο της Αθήνας δεν μεταδίδουν τον κορωνοϊό αλλά το κάνουν οι πολίτες!
15:56 - 17/11/2020
Σήμερα για την επέτειο του Πολυτεχνείου επιστρατεύτηκαν πάνω από 5.000 αστυνομικοί, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ίδιας της ΕΛΑΣ, ενώ όπως φάνηκε χρησιμοποιήθηκαν όλα τα «σκληρά» όπλα της Αστυνομίας εναντίον των διαδηλωτών.
Έγινε χρήση ρίψης νερού από τρεις «Αίαντες». Κι όλα αυτά για να διαλύσουν ανθρώπους που διαμαρτύρονταν και τηρούσαν όλα τα μέτρα ασφαλείας αλλά απαγορεύοντνα να συναθροισθούν.
Όμως με την υγεινομική κρίση στο απόγειό της, με τις όποιες εκδηλώσεις ή προθέσεις διενέργειας πορείας να είναι έτσι κ αλλιώς είτε συμβολικού είτε περιορισμένου χαρακτήρα, από πλευράς μαζικότητας, η ίδια η κυβέρνηση προχώρησε σε παρανομία αφού υποτίθεται ότι με βάση το αφήγημα της η απαγόρευση των φετ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr