Νοσοκομείο «Παπανικολάου»: Συνεχείς εφημερίες και νοσηλεία ασθενών μέχρι και 21 ετών
06:55 - 19/11/2020
Τρομάζουν όσα λέει στο iEidiseis η διευθύντρια της μονάδας COVID-19 του ΓΝΘ «Παπανικολάου», Ευαγγελία Φούκα.Γιατροί με εφημερία μέρα παρά μέρα, γιατροί που καταλήγουν οι ίδιοι ασθενείς στην ίδια τους τη μονάδα, γιατροί που πρέπει να νοσηλεύουν νέους ανθρώπους με οικογένειες που αγωνιούν, και μετά να γυρίσουν σπίτι στην δική τους οικογένεια να επουλώσουν το τραύμα… Δίπλα τους συνοδοιπόροι στο δύσκολο αυτό αγώνα είναι φυσικά και οι νοσηλευτές -ήρωες και ηρωίδες του ΕΣΥ.
Η διευθύντρια της μονάδας COVID-19 του ΓΝΘ «Παπανικολάου», Ευαγγελία Φούκα, πνευμονολόγος, μίλησε στο iEidiseis για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο αυτό της Θεσσαλονίκης και για το προφίλ των ασθενών που νοσηλεύουν. Μετ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νοσοκομείο Παπανικολάου: Σοβαρές καταγγελίες και κραυγή αγωνίας (pic)
Νοσοκομείο Παπανικολάου: Σοβαρές καταγγελίες και κραυγή αγωνίας από τους Διευθυντές Κλινικών που εμπλέκονται στην διαχείριση και νοσηλεία ασθενών με Covid-19.
Το άρθρο Νοσοκομείο Παπανικολάου: Σοβαρές καταγγελίες και κραυγή αγωνίας (pic) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr