Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Τουρκία δρα ως ταραχοποιός – Δεν πρέπει να περιμένουμε από ένα σεισμό να μας υπενθυμίσει ότι είμαστε γείτονες
07:58 - 19/11/2020
Στην τουρκική προκλητικότητα αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News Arabia. Διαβάστε τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη: Δημοσιογράφος: Κύριε Μητσοτάκη, είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας υποδεχόμαστε στο Sky News Arabia. Σας ευχαριστούμε που δεχτήκατε την πρόσκλησή μας. Κυριάκος Μητσοτάκης: Εγώ σας ευχαριστώ Δημοσιογράφος: Καταρχάς πως […]
The post Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Τουρκία δρα ως ταραχοποιός – Δεν πρέπει να περιμένουμε από ένα σεισμό να μας υπενθυμίσει ότι είμαστε γείτονες appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης για Ερντογάν: «Δεν πρέπει να περιμένουμε από ένα σεισμό να μας υπενθυμίσει ότι είμαστε γείτονες»
Σε συνέντευξή του στο Sky Arabia, στο περιθώριο της επίσκεψής του στο Αμπου Ντάμπι, ο Πρωθυπουργός μίλησε για τον διάλογο με την Αγκυρα: «Είμαι πολύ ανοιχτός προς τον πρόεδρο Ερντογάν. Η πρότασή μου είναι πολύ πολύ απλή. Η Τουρκία θα πρέπει να σταματήσει τις προκλήσεις στη θάλασσα και τότε εμείς θα κάτσουμε στο τραπέζι», είπε
The post Μητσοτάκης για Ερντογάν: «Δεν πρέπει να περιμένουμε από ένα σεισμό να μας υπενθυμίσει ότι είμαστε γείτονες» appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.gr-Δεν θα πρέπει να περιμένουμε ένα καταστροφικό σεισμό να μας θυμίζει ότι είμαστε γείτονες
Μητσοτάκης για Τουρκία στο Sky News Arabia
The post -Δεν θα πρέπει να περιμένουμε ένα καταστροφικό σεισμό να μας θυμίζει ότι είμαστε γείτονες appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
Διαβάστε το στο kourdistoportocali.com