Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Τουρκία δρα ως ταραχοποιός – Δεν πρέπει να περιμένουμε από ένα σεισμό να μας υπενθυμίσει ότι είμαστε γείτονες

07:58 - 19/11/2020

Στην τουρκική προκλητικότητα αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News Arabia. Διαβάστε τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη: Δημοσιογράφος: Κύριε Μητσοτάκη, είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας υποδεχόμαστε στο Sky News Arabia. Σας ευχαριστούμε που δεχτήκατε την πρόσκλησή μας. Κυριάκος Μητσοτάκης: Εγώ σας ευχαριστώ Δημοσιογράφος: Καταρχάς πως […] The post Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Τουρκία δρα ως ταραχοποιός – Δεν πρέπει να περιμένουμε από ένα σεισμό να μας υπενθυμίσει ότι είμαστε γείτονες appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης για Ερντογάν: «Δεν πρέπει να περιμένουμε από ένα σεισμό να μας υπενθυμίσει ότι είμαστε γείτονες»

Σε συνέντευξή του στο Sky Arabia, στο περιθώριο της επίσκεψής του στο Αμπου Ντάμπι, ο Πρωθυπουργός μίλησε για τον διάλογο με την Αγκυρα: «Είμαι πολύ ανοιχτός προς τον πρόεδρο Ερντογάν. Η πρότασή μου είναι πολύ πολύ απλή. Η Τουρκία θα πρέπει να σταματήσει τις προκλήσεις στη θάλασσα και τότε εμείς θα κάτσουμε στο τραπέζι», είπε The post Μητσοτάκης για Ερντογάν: «Δεν πρέπει να περιμένουμε από ένα σεισμό να μας υπενθυμίσει ότι είμαστε γείτονες» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

-Δεν θα πρέπει να περιμένουμε ένα καταστροφικό σεισμό να μας θυμίζει ότι είμαστε γείτονες

Μητσοτάκης για Τουρκία στο Sky News Arabia The post -Δεν θα πρέπει να περιμένουμε ένα καταστροφικό σεισμό να μας θυμίζει ότι είμαστε γείτονες appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Διαβάστε το στο kourdistoportocali.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας