Ζέκα: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό»

11:58 - 19/11/2020

Στον Παναθηναϊκό θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Κάρλος Ζέκα όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό. Το άρθρο Ζέκα: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζέκα: “Να μείνει ο Φαν Σιπ στην Εθνική Ελλάδας, να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό”

Μετά την ισοπαλία της Εθνικής Ελλάδας με τη Σλοβενία και τη μη επίτευξη του στόχου της ανόδου στη δεύτερη κατηγορία του Nations League, ο Κάρλος ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ζέκα: “Να μείνει ο Φαν Σιπ στην Εθνική Ελλάδας, να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ζέκα: «Να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό»

Στον Παναθηναϊκό θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Κάρλος…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ζέκα: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό!»

☘☘⚽⚽ Ο Κάρλος Ζέκα σε δηλώσεις του ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Continue reading Ζέκα: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό!» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Ζέκα: «Έχει κάνει τρομερή δουλειά ο Φαν Σιπ στην Εθνική και πρέπει να μείνει - Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό»!

Ζέκα: «Έχει κάνει τρομερή δουλειά ο Φαν Σιπ στην Εθνική και πρέπει να μείνει - Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό»! 19/11/2020 Υπέρ της παραμονής του Τζον Φαν Σιπ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος τάχθηκε ο Κάρλος Ζέκα, πλέκοντας το εγκώμιο του Ολλανδού τεχνικού για τη δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα. Παράλληλα, άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο επιστροφής στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας  πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στους πράσινους! Αναλυτικά οι δηλώσεις του 32χρονου μέσου της Κοπεγχάγης σε ραδιοφωνικό σταθμό: -Για τη χθεσινή ισοπαλία της Εθνικής με την Σλοβενία και το κλίμα μετά το τέλος του αγώνα: «Ήμασταν όλοι στεναχωρημένοι για την ισο

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!