Γυναίκα έβαψε τα μαλλιά της σε κομμωτήριο και το κεφάλι της πρήστηκε σαν μπάλα – ΒΙΝΤΕΟ
17:40 - 19/11/2020
Μια 20χρονη φοιτήτρια ψυχολογίας από τη Βουλγαρία αποφάσισε να βάψει τα μισά της μαλλιά μαύρα σε κομμωτήριο αλλά το μετάνιωσε.
Το άρθρο Γυναίκα έβαψε τα μαλλιά της σε κομμωτήριο και το κεφάλι της πρήστηκε σαν μπάλα – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νεαρή φοιτήτρια αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της και το κεφάλι της πρήστηκε σαν... μπάλα ποδοσφαίρου (βίντεο)
Μια 20χρονη φοιτήτρια ψυχολογίας από τη Βουλγαρία αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της. Έπειτα από 24 ώρες, η νεαρή κοπέλα από τη Σόφια έπαθε αλλεργία κι άρχισε να έχει τρομερή φαγούρα στο κεφάλι.
Η κομμώτρια τη διαβεβαίωσε ότι ήταν φυσιολογικό να νιώθει ότι την τρώει το κεφάλι της, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχεί.
Όμως όταν ξύπνησε το άλλο πρωί, το κεφάλι της είχε πρηστεί τόσο, που έμοιαζε με μπάλα ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα τα μάτια της να μην μπορούν ν’ ανοίξουν από το πρήξιμο.
Χρειάστηκε να επισκεφτεί αλλεργιολόγο, που της έκανε ένεση κορτικοστεροειδών και τις έγραψε αντισταμινικά για να υποχωρήσει η φλεγμονή.
Η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πάθημά της για να ευαισθητοποιήσει τον
Διαβάστε το στο pronews.gr