Big Brother: Νέος έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Ραμόνα

01:45 - 20/11/2020

Νοέμβριος 20, 2020 Τι συνέβη; Μπορεί για λίγες μέρες να έπεσαν οι τόνοι στο σπίτι του Big Brother, ωστόσο οι καβγάδες επανήλθαν στο προσκήνιο. Για ακόμα μια φορά πρωταγωνίστριες του έντονου διαπληκτισμού ήταν η Ραμόνα και η Άννα Μαρία. Αφορμή στάθηκε η καθαριότητα στο σπίτι. Η Ραμόνα σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί, ενώ την ίδια ώρα καθάριζε με την σκούπα. Ακούγοντας τα λόγια της η Άννα Μαρία δεν άντεξε να μην επέμβει: «Τελευταία είσαι που πρέπει να μιλάει για την καθαριότητα», της είπε. «Δεν θα μου πεις εμένα αν πρέπει να είμαι η πρώτη ή η τελευταία», απάντησε η Ραμόνα με τους τόνους να ανεβαίνουν και την Άννα Μαρία να πηγαίνει στην αυλή και να ξεσπάει σε κλάματα. ZnewsTeam Μια μικρή ομάδ

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Big Brother - Η νέα κόντρα ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Ραμόνα: Είσαι αχάριστη

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Ραμόνα.

Διαβάστε το στο

Big Brother: Στα άκρα η κόντρα ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Ραμόνα – «Είσαι αχάριστη»

Καζάνι που βράζει φαίνεται ότι είναι τα συναισθήματα της Άννας Μαρίας προς στην Ραμόνα στο Big Brother. Έτσι απόψε ήρθαν […] The post Big Brother: Στα άκρα η κόντρα ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Ραμόνα – «Είσαι αχάριστη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη