«Τους σκοτώσαμε, πυροβολώντας τους»: Η ομολογία του 27χρονου τζιχαντιστή που συνελήφθη στην Αθήνα

10:09 - 20/11/2020

Ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του στη Συρία ο 27χρονος τζιχαντιστής που βρίσκεται στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής.

Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζιχαντιστής: Σοκάρει η κατάθεση του 27χρονου που συνελήφθη στην Αθήνα

Σοκάρει η ομολογία του τζιχαντιστή, ο οποίος συνελήφθη στον Ελαιώνα και φέρεται να παραδέχτηκε τη συμμετοχή του στον ISIS και σε δολοφονίες.

Διαβάστε το στο real.gr

«Τους σκοτώσαμε, πυροβολώντας τους»: Η ομολογία του 27χρονου τζιχαντιστή που συνελήφθη στην Αθήνα

Ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του στη Συρία ο 27χρονος τζιχαντιστής που βρίσκεται στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής. «… Ναι εγώ είμαι αυτός που μου δείχνετε στο βίντεο, που χτυπάω και κλοτσάω αιχμαλώτους. Είναι από χωριό της Συρίας όταν είχαμε εισβάλει το 2014 που τους συγκεντρώσαμε σε ένα σημείο και αφού τους δέσαμε, αμέσως μετά τέσσερις από […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τζιχαντιστής: Σοκάρει η κατάθεση του 27χρονου που συνελήφθη στην Αθήνα

Ο 27χρονος Σύρος τζιχαντιστής συνελήφθη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής, που είχαν πληροφορίες για τη δράση του πριν έρθει στη χώρα μας. Το άρθρο Τζιχαντιστής: Σοκάρει η κατάθεση του 27χρονου που συνελήφθη στην Αθήνα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Cnn.gr

ΥΠΑΑΤ: Καταβλήθηκαν στις Περιφέρειες 2,4 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των προβάτων

Μιχαήλ Μαρμαρινός: Το όραμα και οι προκλήσεις τού καλλιτεχνικού διευθυντή Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ειδικό απεσταλμένο για την Γροιλανδία διόρισε ο Τραμπ - Τι ελπίζει να πετύχει

Νέο ρεκόρ για τον χρυσό: Η τιμή του «σκαρφάλωσε» στα 4.400 δολάρια ανά ουγγιά

Μελέτη πέντε δεκαετιών αποκαλύπτει την ηλικία στην οποία κορυφώνεται η σωματική μας ικανότητα

Ποιος σπέρνει, ποιος θερίζει