Ελένη Ράντου: Συγκλονίζουν τα λόγια της για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα – «Δεν το χώραγε ο νους μου»
17:21 - 13/10/2019
Στη Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη έδωσε συνέντευξη η Ελένη Ράντου, που μίλησε μεταξύ άλλων και για την τραγική απώλεια […]
The post Ελένη Ράντου: Συγκλονίζουν τα λόγια της για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα – «Δεν το χώραγε ο νους μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζουν τα λόγια της Ελένης Ράντου για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: "Δεν το χώραγε ο νους μου"
Στον αδόκητο χαμό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αναφέρθηκε η γνωστή ηθοποιός, Ελένη Ράντου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη.
Με τον Βασίλη ζήσατε και μια μεγάλη απώλεια, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα…
Είχαμε πολλές απώλειες δυστυχώς, με πιο πρόσφατη αυτή του Λαυρέντη. Δεν βρίσκω λόγια για το χαμό του και ξέρω πως αυτό που θα πω θα είναι λιγότερο από αυτό που αισθάνομαι. Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς, είναι, κυρίως, μεγάλη απώλεια για τους δικούς του, είναι απώλεια για τη μουσική. Ήταν ένας πολύ σπουδαίος τραγουδοποιός ο Λαυρέντης. Κι ένα σπουδαίο, ξεχωριστό, αγαπημένο πλάσμα.
Κι έφυγε τόσο απρόσμενα κι αναπάντεχα.
Με τον Σάκη Μπουλά, που ήταν επίσης ένας δικός μας άνθρωπος
Διαβάστε το στο thestival.grΕλένη Ράντου: Συγκλονίζουν τα λόγια της για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα – Δεν το χώραγε ο νους μου
Στη Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη έδωσε συνέντευξη η Ελένη Ράντου, που μίλησε μεταξύ άλλων και για την τραγική απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
Είχαμε πολλές απώλειες δυστυχώς, με πιο πρόσφατη αυτή του Λαυρέντη. Δεν βρίσκω λόγια για το χαμό του και ξέρω πως αυτό που θα
Διαβάστε το στο madata.gr