Ελενα Ακρίτα: Πού ξόδεψε η κόρη του Μίκη δυο εκατομμύρια ευρώ σε δυο χρόνια; Διασύρει τον πατέρα της!

12:04 - 21/11/2020

Γράφει η συγγραφέας και δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα:  Η κόρη του Μίκη (Θα είμαι πολύ προσεκτική σε αυτό το κείμενο. Λέξη λέξη θα το πάω. Είναι μεγάλος πειρασμός να πεις μια κουβέντα παραπάνω, όταν γνωρίζεις πρόσωπα και γεγονότα.) Η κόρη του Μίκη είναι η κόρη του Μίκη. Τίποτα παραπάνω, τίποτα περισσότερο. Από δική της επιλογή. Θα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ακρίτα: Πού ξόδεψε η κόρη του Μίκη 2 εκατ. ευρώ σε 3 χρόνια; Διασύρει τον πατέρα της στο πανελλήνιο!

Σφόδρα επικριτική κατά της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, στην οποία αναφέρεται ως «η κόρη του Μίκη» η Έλενα Ακρίτα σε άρθρο της στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». The post Ακρίτα: Πού ξόδεψε η κόρη του Μίκη 2 εκατ. ευρώ σε 3 χρόνια; Διασύρει τον πατέρα της στο πανελλήνιο! appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελενα Ακρίτα: Πού ξόδεψε η κόρη του Μίκη δυο εκατομμύρια ευρώ σε δυο χρόνια; Διασύρει τον πατέρα της!

Η Έλενα Ακρίτα σε σχόλιο της στα «ΝΕΑ» με τίτλο «Η κόρη του Μίκη» επικρίνει την Μαργαρίτα Θεοδωράκη για την πρόσφατη ανάρτησή της. Διαβάστε για ποιο λόγο με ένα κλικ στο Ethnos.gr The post Ελενα Ακρίτα: Πού ξόδεψε η κόρη του Μίκη δυο εκατομμύρια ευρώ σε δυο χρόνια; Διασύρει τον πατέρα της! appeared first on Menshouse.gr.

Διαβάστε το στο menshouse.gr

Η Ακρίτα “καίει” την κόρη του Θεοδωράκη: Πού ξόδεψε δυο εκατομμύρια ευρώ σε δυο χρόνια; Διασύρει τον πατέρα της!

Σφόδρα επικριτική κατά της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, στην οποία αναφέρεται ως «η κόρη του Μίκη» η Έλενα Ακρίτα σε άρθρο της στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», για την πρόσφατη ανάρτησή της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου έγραφε: «Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, μα και τι να μαγειρέψω, χα, χα, χα, δεν έχω […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους