Αντετοκούνμπο: «Δεν με μαρκάρουν όταν είμαι στο τρίποντο.» video

17:34 - 17/11/2019

Στις πρόσφατες επιδόσεις του στα σουτ τριών πόντων αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, μετά τη νίκη (102-830 επί των Ιντιάνα Πέισερς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε το 12ο “double double” σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος, έχοντας 3/6 τρίποντα κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς ενώ έφτασε τα 14/50 στη σεζόν, ήτοι ποσοστό 32%, […] The post Αντετοκούνμπο: «Δεν με μαρκάρουν όταν είμαι στο τρίποντο.» video appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντετοκούνμπο: “Δεν με μαρκάρουν όταν είμαι στο τρίποντο!” video

Στις πρόσφατες επιδόσεις του στα σουτ τριών πόντων αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, μετά τη νίκη (102-830 επί των Ιντιάνα Πέισερς. To άρθρο Αντετοκούνμπο: “Δεν με μαρκάρουν όταν είμαι στο τρίποντο!” video δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο

Αντετοκούνμπο: Τώρα και με… τρίποντο!

Η πρόοδος του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα τρίποντα είναι μεγάλη. Στους πέντε τελευταίους αγώνες μετρά 12/27. Η σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια The post Αντετοκούνμπο: Τώρα και με… τρίποντο! appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι