«Χαρούμενος που υπέγραψα στην ομάδα που αγαπώ- Άλλη ψυχολογία με Γκαρσία!

13:48 - 21/11/2020

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε, μεταξύ άλλων στην κάμερα της Nova ο νεαρός πορτιέρο του ΠΑΟΚ, Χρήστος Ταλιχμανίδης που αναφέρθηκε και στην υπογραφή του νέου του συμβολαίου αλλά και στον νέο… αέρα που έχει φέρει στον Δικέφαλο ο Πάμπλο Γκαρσία. Αναλυτικά τα όσα είπε: Για το πώς αισθάνεται με την υπογραφή του […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ταλιχμανίδης: «Υπέγραψα στην ομάδα που αγαπώ - Στόχος μου η βελτίωση - Άλλαξε η ψυχολογία μας με τον Γκαρσία»

Ταλιχμανίδης: «Υπέγραψα στην ομάδα που αγαπώ - Στόχος μου η βελτίωση - Άλλαξε η ψυχολογία μας με τον Γκαρσία» 21/11/2020 Το νέο το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2023 υπέγραψε πριν λίγες μέρες ο Χρήστος Ταλιχμανίδης, δηλώνοντας ευχαριστημένος για αυτή την εξέλιξη. Παράλληλα, υποστήριξε πως ο ερχομός του Πάμπλο Γκαρσία ένωσε περισσότερο τους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά. Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε σε συνδρομητικό κανάλι ο 19χρονος τερματοφύλακας των ασπρόμαυρων: Για το πώς αισθάνεται με την υπογραφή του νέου του συμβολαίου: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Υπέγραψα στην ομάδα που αγαπάω. Είναι μια επιβράβευση για τους κόπους μου και χάρηκα πολύ, γιατί θα συνεχίσ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Ταλιχμανίδης : «Υπέγραψα στην ομάδα που αγαπώ, είναι μία επιβράβευση»

Ο ταλαντούχος πορτιέρο του ΠΑΟΚ μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»