«Χαρούμενος που υπέγραψα στην ομάδα που αγαπώ- Άλλη ψυχολογία με Γκαρσία!
13:48 - 21/11/2020
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε, μεταξύ άλλων στην κάμερα της Nova ο νεαρός πορτιέρο του ΠΑΟΚ, Χρήστος Ταλιχμανίδης που αναφέρθηκε και στην υπογραφή του νέου του συμβολαίου αλλά και στον νέο… αέρα που έχει φέρει στον Δικέφαλο ο Πάμπλο Γκαρσία. Αναλυτικά τα όσα είπε: Για το πώς αισθάνεται με την υπογραφή του […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ταλιχμανίδης: «Υπέγραψα στην ομάδα που αγαπώ - Στόχος μου η βελτίωση - Άλλαξε η ψυχολογία μας με τον Γκαρσία»
Ταλιχμανίδης: «Υπέγραψα στην ομάδα που αγαπώ - Στόχος μου η βελτίωση - Άλλαξε η ψυχολογία μας με τον Γκαρσία»
21/11/2020
Το νέο το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2023 υπέγραψε πριν λίγες μέρες ο Χρήστος Ταλιχμανίδης, δηλώνοντας ευχαριστημένος για αυτή την εξέλιξη.
Παράλληλα, υποστήριξε πως ο ερχομός του Πάμπλο Γκαρσία ένωσε περισσότερο τους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά.
Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε σε συνδρομητικό κανάλι ο 19χρονος τερματοφύλακας των ασπρόμαυρων:
Για το πώς αισθάνεται με την υπογραφή του νέου του συμβολαίου: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Υπέγραψα στην ομάδα που αγαπάω. Είναι μια επιβράβευση για τους κόπους μου και χάρηκα πολύ, γιατί θα συνεχίσ
Διαβάστε το στο filathlos.grΤαλιχμανίδης : «Υπέγραψα στην ομάδα που αγαπώ, είναι μία επιβράβευση»
Ο ταλαντούχος πορτιέρο του ΠΑΟΚ μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε το στο to10.gr