Συγκλονίζει ο Μανώλης Κωστίδης: "Ο κορονοϊός είναι μια περιπέτεια μοναξιάς - Ευχαριστώ τη Μαρέβα Μητσοτάκη"

08:49 - 23/11/2020

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης ήταν προετοιμασμένος ακόμη και για το χειρότερο σενάριο. Συγκινητική μαρτυρία στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωστίδης: Ο κοροναϊός είναι μια περιπέτεια μοναξιάς

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν νόσησε από κοροναϊό μίλησε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης

Διαβάστε το στο

Συγκλονίζει ο Μανώλης Κωστίδης: Πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα τόσο πολύ – Ο κορωνοϊός είναι μια περιπέτεια μοναξιάς

«Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβήθηκα τόσο πολύ. Πνιγόμουν!». Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο δημοσιογράφος  Μανώλης Κωστίδης, τη μάχη του με τον κορωνοϊό. «Κατάλαβα ότι κάτι έχω πριν περίπου 10 μέρες. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, πνιγόμουν. Είχα βήχα, τα μάτια μου ήταν κατακόκκινα και έτσι αποφάσισα... The post Συγκλονίζει ο Μανώλης Κωστίδης: Πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα τόσο πολύ – Ο κορωνοϊός είναι μια περιπέτεια μοναξιάς appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μανώλης Κωστίδης: Ο κορονοϊός είναι μια περιπέτεια μοναξιάς

Για τις δύσκολες στιγμές που περνάει μετά από την διάγνωσή του με κορονοϊό μίλησε από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης.«Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβήθηκα τόσο πολύ» είπε ο Μανώλης Κωστίδης στον Σκάι, ο οποίος περιέγραψε την περιπέτειά του με τον κορονοϊό ως «μια περιπέτεια μοναξιάς». Ο δημοσιογράφος, ο οποίος προ ημερών ένιωσε αδιαθεσία και υποβλήθηκε σε τεστ, είπε ότι δεν ξέρει πώς κόλλησε καθώς πρόσεχε και ότι το κατάλαβε πριν δέκα μέρες όταν άρχισε να έχει έντονες ενοχλήσεις στο στήθος και βήχα. Για την ώρα, σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών, παραμένει σε καραντίνα 14 ημερών στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη με ήπια συμπτώματα, χαμηλό πυρετό,

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις