Σέρρες: Έφυγε από τη ζωή ο 25 ετών Θοδωρής Παυλίδης από κορονοϊό

09:03 - 23/11/2020

Σέρρες: Έφυγε από τη ζωή ο 25 ετών Θοδωρής Παυλίδης από κορονοϊό Έφυγε από τη ζωή ο 25χρονος Θοδωρής Παυλίδης από την Δήμητρα Σερρών, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους συμμαθητές, αλλά και σε ολόκληρη την Σερραϊκή κοινωνία Σύμφωνα με πληροφορίες του epiloges.tv, ο 25χρονος Θοδωρής έχασε την μάχη με τον κορωνοιό, αποδεικνύοντας ότι ο φονικός ιός δεν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θρήνος στις Σέρρες για τον 25χρονο Θοδωρή που πέθανε από κορονοϊό

To νεότερο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα, είναι ο 25χρονος Θοδωρής Παυλίδης από την Δήμητρα Σερρών, που «έσβησε» στο νοσοκομείο…

Διαβάστε το στο NewsBomb

To νεότερο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα, είναι ο 25χρονος Θοδωρής Παυλίδης από την Δήμητρα…

Διαβάστε το στο queen.gr

To νεότερο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα, είναι ο 25χρονος…

Διαβάστε το στο onsports.gr

To νεότερο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα, είναι ο 25χρονος Θοδωρής Παυλίδης από την Δήμητρα Σερρών, που «έσβησε» στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλευόταν

Διαβάστε το στο astrology.gr

Έχασε τη ζωή του 25χρονος από κορονοϊό!

Έχασε τη ζωή του 25χρονος από κορονοϊό! Mon, 23/11/2020 - 12:17

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Θάνατος σοκ στις Σέρρες: Έφυγε από τη ζωή 25χρονος με κορονοϊό

Σοκ προκάλεσε στην ελληνική κοινωνία η είδηση που έγινε γνωστή, ότι ένας 25χρονος έχασε τη μάχη με τη ζωή, έχοντας νοσήσει από τον κορονοϊό

Διαβάστε το στο mononews.gr

To νεότερο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα, είναι ο 25χρονος Θοδωρής Παυλίδης από την Δήμητρα Σερρών, που «έσβησε» στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλευόταν

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Θρήνος στις Σέρρες: Έχασε τη ζωή του 25χρονος από κορωνοϊό

Από τα νεότερα θύματα στην Ελλάδα

Διαβάστε το στο ekriti.gr

To νεότερο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα, είναι ο 25χρονος Θοδωρής Παυλίδης από την Δήμητρα Σερρών, που «έσβησε» στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλευόταν Σύμφωνα με πληροφορίες του epiloges.tv, ο 25χρονος Θοδωρής έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, αποδεικνύοντας ότι ο φονικός ιός δεν κοιτά ηλικίες. Ο 25χρονος νοσηλεύτηκε στην αρχή στο Γενικό νοσοκομείο Σερρών και […] The post Θρήνος στις Σέρρες για τον 25χρονο Θοδωρή που πέθανε από κορονοϊό appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Πάτρα: "Έφυγε" από τη ζωή ο Σωκράτης Νίκας

Αύριο η κηδεία του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

To νεότερο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα, είναι ο 25χρονος Θοδωρής Παυλίδης από την Δήμητρα Σερρών, που «έσβησε» στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλευόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες του epiloges.tv, ο 25χρονος Θοδωρής έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, αποδεικνύοντας ότι ο φονικός ιός δεν κοιτά ηλικίες. Ο 25χρονος νοσηλεύτηκε στην αρχή στο Γενικό νοσοκομείο Σερρών και στη συνέχεια […]

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Έφυγε από τη ζωή ο εθελοντής διασώστης Σάκης Σωτηράκης

Θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου του εθελοντή διασώστη Σάκη Σωτηράκη. Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής γνωστοποίησε το θάνατό... The post Έφυγε από τη ζωή ο εθελοντής διασώστης Σάκης Σωτηράκης appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή