«Εμένα να ακούς»: Κυκλοφόρησε η νέα επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου!
13:09 - 23/11/2020
Ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής, ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο τραγούδι που ήδη μπει στην καρδιά του κόσμου, έχοντας παράλληλα σπάσει… ταμεία στα ραδιόφωνα! Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που έκανε και εξακολουθεί να σημειώνει στο Spotify το νέο του single «Εμένα Να Ακούς» ο Νίκος Οικονομόπουλος μας παρουσιάζει το Video Clip του […]
The post «Εμένα να ακούς»: Κυκλοφόρησε η νέα επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου! appeared first on HappyTv.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο happytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Εμένα να ακούς»: Κυκλοφόρησε η νέα επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου!
Ο κορυφαίος τραγουδιστής της γενιάς του, ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο...
Διαβάστε το στο Zougla«Εμένα να ακούς»: Κυκλοφόρησε η νέα επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου!
Ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής, ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο τραγούδι που ήδη μπει στην καρδιά του κόσμου, έχοντας παράλληλα σπάσει… ταμεία στα ραδιόφωνα! Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που έκανε και εξακολουθεί να σημειώνει στο Spotify το νέο του single «Εμένα Να Ακούς» ο Νίκος Οικονομόπουλος μας παρουσιάζει το Video Clip του […]
The post «Εμένα να ακούς»: Κυκλοφόρησε η νέα επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου! appeared first on Athina24.gr.
Διαβάστε το στο Athina24.gr«Εμένα να ακούς»: Ακούστε τη νέα επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου!
Ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής, ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο τραγούδι που ήδη μπει στην καρδιά του κόσμου, έχοντας παράλληλα σπάσει… ταμεία στα ραδιόφωνα!
Διαβάστε το στο entertv.gr