Η απάντηση της κυβέρνησης στις αντιδράσεις για την προβολή του βίντεο με την Παναγία στη Βουλή

14:39 - 23/11/2020

ΒΟΥΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ: Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στην Κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή το “σκέπασμα” της Βουλής ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου και των Ενόπλων Δυνάμεων. Για πρώτη φορά στα χρονικά προβλήθηκε στην εξωτερική πρόσοψη του κτιρίου της Βουλής, οπτικό αφιέρωμα στις Ένοπλες Δυνάμεις με την Παναγία και τον Μακεδονικό Αγώνα. Αυτό φαίνεται πως […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Υποκριτικές» οι αντιδράσεις για την προβολή του βίντεο στη Βουλή

«Προκαλεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει αυτή η αντίδραση» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις που εκφράστηκαν αναφορικά με την προβολή του βίντεο στην πρόσοψη της Βουλής, ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου και των Ενόπλων Δυνάμεων: «Ιδίως την ώρα που οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε παρατεταμένη επιφυλακή υψώνοντας ένα τείχος απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις προκαλεί έκπληξη να διατυπώνονται αντιρρήσεις για μία πράξη απόδοσης τιμής της πολιτείας». Το άρθρο «Υποκριτικές» οι αντιδράσεις για την προβολή του βίντεο στη Βουλή εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο