Βιεϊρίνια: «Είμαι σε ένα καινούργιο ξεκίνημα»

17:14 - 23/11/2020

Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με την φανέλα του ΠΑΟΚ.Ο ΠΑΟΚ πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και πλέον βρίσκεται έναν βαθμό μακριά από την κορυφή της βαθμολογία. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε αναφορικά με τα συναισθήματά του για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αλλά και για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, από την έλευση του Πάμπλο Γκαρσία στην τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου». Μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος άσσος είπε: «Ένιωσα καλά. Τα πρώτα λεπτά ήταν δύσκολα, αλλά νομίζω ότι μετά προσπάθησα να βρω τον εαυτό μου, να βρω τον ρυθμό μου. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.Μου έλειψε η καθημερινότητ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά