Ο «φούρναρης των φτωχών» πέθανε από κορονοϊό σε ηλικία 76 ετών

09:17 - 24/11/2020

Ο «φούρναρης των φτωχών» πέθανε από κορονοϊό σε ηλικία 76 ετών Ο “μαστροτζιάννι” -όπως ήταν γνωστός- συνήθιζε να αφήνει καλάθια με ψωμί, πίτσες και γλυκά έξω από το κατάστημά του για αυτούς που χτυπήθηκαν οικονομικά από τον κορονοϊό. Ο Gianni Bernardinello, ένας αγαπητός από όλους τους Ιταλούς -και όχι μόνο- φούρναρης από το Μιλάνο, έχασε τη μάχη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγόρι 10 ετών πέθανε από κορονοϊό στη Βρετανία

Ένα αγόρι 10 ετών στην Βρετανία, έχοντας υποκείμενα νοσήματα, έχασε χθες τη ζωή του από κορονοϊό...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αγόρι 10 ετών πέθανε από κορωνοϊό στη Βρετανία

Ένα αγόρι 10 ετών στην Βρετανία, έχοντας υποκείμενα νοσήματα, έχασε χθες τη ζωή του από κορονοϊό. Συγκλονισμένη η οικογένειά του, που προσπάθησαν να τον προστατέψουν από την πανδημία. Όπως αναφέρει η Daily Mail το παιδάκι έγινε ένα από τα νεαρότερα θύματα του κορονοϊού που πέθαναν στη χώρα, με τους γονείς του να μιλούν στο Channel 4 News για την τραγική απώλεια του […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή