Σχέδιο Καραμανλή για να γίνει η ηλεκτροκίνηση καθημερινότητα

11:47 - 24/11/2020

Το ολοκληρωμένο σχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την ηλεκτροκίνηση, σε τέσσερις άξονες, παρουσίασε ο κ. Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στο Electric Vehicle Conference 2020, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά. Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών επισήμανε ότι διεθνώς στον τομέα των μεταφορών αποδίδεται περίπου το 1/3 της τελικής κατανάλωσης ενέργειας και το 30% των εκπομπών αερίων του […] The post Σχέδιο Καραμανλή για να γίνει η ηλεκτροκίνηση καθημερινότητα appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγιος Παΐσιος: Προσευχή για να είναι ο Θεός μαζί μας καθημερινά

Άγιος Παΐσιος: Ο Γέροντας έχει βοηθήσει πλήθος ανθρώπων και πριν και μετά την κοίμησή του. Από πού ελάμβανε τη δύναμη να στηρίζει τους ανθρώπους αλλά και να Θαυματουργεί; Το άρθρο Άγιος Παΐσιος: Προσευχή για να είναι ο Θεός μαζί μας καθημερινά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Κώστας Αχ. Καραμανλής: "Το σχέδιο για να γίνει η ηλεκτροκίνηση καθημερινότητα"

Οι 4 άξονες

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Καραμανλής: Σχέδιο 4 αξόνων για να γίνει η ηλεκτροκίνηση καθημερινότητα

Το σχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την ηλεκτροκίνηση, σε τέσσερις άξονες, παρουσίασε ο υπουργός Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στο... The post Καραμανλής: Σχέδιο 4 αξόνων για να γίνει η ηλεκτροκίνηση καθημερινότητα appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας