Ρούμπιο: «Όλα όσα μου είχαν πει οι Σανς ήταν ψέματα»

16:30 - 24/11/2020

Ο Ρίκι Ρούμπιο «ξέσπασε» λίγο πριν αποχωρήσει από τους Φοίνιξ Σανς, αναφερόμενος στην στάση της διοίκησης απέναντί του.Μετά από πολλές ώρες διαπραγματεύσεων από τις διοικήσεις των ομάδων, αποφασίστηκε ότι ο Ρίκι Ρούμπιο την ερχόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και όχι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά λόγω της ανταλλαγής του με τον Κρις Πολ. Ο 30χρονος γκαρντ σε πρόσφατες δηλώσεις του, άφησε αιχμές κατά των Σαν και της αντιμετώπισης που είχε η ομάδα απέναντί του, τονίζοντας ότι του έλεγαν ψέματα ανφορικά με το μέλλον του. «Δεν ήταν αυτός ο τρόπος που ήθελα να μάθω ότι φεύγω. Είχαν πει στον ατζέντη μου ότι το όνομά μου δεν είναι προς συζήτηση για ανταλλ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά