Χονγκ Κονγκ: Στο κόκκινο η κατάσταση στο Πολυτεχνείο

09:13 - 18/11/2019

Οι φιλοδημοκρατικοί διαδηλωτές πυρπόλησαν σήμερα το πρωί την είσοδο της Πολυτεχνικής Σχολής του Χονγκ Κονγκ όπου βρίσκονται κλεισμένοι προκειμένου να εμποδίσουν την επέμβαση της αστυνομίας, η οποία από την πλευρά της απείλησε να κάνει χρήση «πραγματικών σφαιρών» και «φονικών όπλων» εναντίον τους. Οι κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται στην πρώην βρετανική αποικία εδώ και περισσότερους από πέντε […] The post Χονγκ Κονγκ: Στο κόκκινο η κατάσταση στο Πολυτεχνείο appeared first on slpress.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο slpress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τεταμένη αλλά… πιο ήρεμη η κατάσταση στο Ιράν

Το Ιράν αντιμετωπίζει ακόμη «μερικά μικρά προβλήματα» με ταραχές, παραδέχθηκε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας, επισημαίνοντας όμως ότι η κατάσταση σε εθνικό επίπεδο είναι «πιο ήρεμη» σε σχέση με χθες. To άρθρο Τεταμένη αλλά… πιο ήρεμη η κατάσταση στο Ιράν δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο

Παραμένει οξυμένη η κατάσταση στο Χονγκ Κονγκ

Οξυμένη η κατάσταση γύρω από το Πολυτεχνείο στο Χονγκ Κονγκ, με την αστυνομία να απειλεί ότι θα κάνει χρήση «πραγματικών σφαιρών» ενώ την ίδια στιγμή αντισυνταγματική κρίθηκε η απαγόρευση μάσκας.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Τεταμένη αλλά… πιο ήρεμη η κατάσταση στο Ιράν

Το Ιράν αντιμετωπίζει ακόμη «μερικά μικρά προβλήματα» με ταραχές, παραδέχθηκε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας, επισημαίνοντας όμως ότι η κατάσταση σε εθνικό επίπεδο είναι «πιο ήρεμη» σε σχέση με χθες. «Σε σύγκριση με χθες (Κυριακή) η κατάσταση είναι κατά 80% πιο ήρεμη. Υπάρχουν ακόμη μερικά μικρά προβλήματα και αύριο ή μεθαύριο δεν θα έχουμε κανένα […] The post Τεταμένη αλλά… πιο ήρεμη η κατάσταση στο Ιράν appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ slpress.gr

Γιατί δεν έχει καμία τύχη ο νέος αρχηγός των κεμαλιστών

Μαζική φυγή αμάχων από τη Γάζα – Άγριες μάχες στο κέντρο της πόλης

Μόνο τη Χαμάς δεν έβλεπε ως κίνδυνο το αμυντικό δόγμα του Ισραήλ!

Υδρίτες μεθανίου στην ελληνική ΑΟΖ – Ο άγνωστος ενεργειακός πλούτος

Υποκλοπές: Από την υπόσχεση για άπλετο φως στο άπλετο σκοτάδι!

Σύλληψη ιμάμη-υμνητή της Χαμάς στην Κρήτη – Χούθι: “Ρίξαμε αμερικανικό UAV”