Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Αναστάτωση από τα αποτελέσματα των εκλογών

17:38 - 26/11/2020

Το αποτελέσματα και ο νικητής που ανέδειξαν οι κάλπες των εκλογών στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», δημιουργούν τεράστια αναστάτωση στο σημερινό επεισόδιο.Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» η Βαρβάρα είναι η νέα πρόεδρος του Πλατάνου και το χωριό αναστατώνεται για τα καλά! Ο Παρασκευάς συνειδητοποιεί πως έχασε τις εκλογές εξαιτίας της ψήφου που δεν πρόλαβε να ρίξει η Φιλιώ και οι δυο τους καβγαδίζουν τόσο έντονα, που η Φιλιώ φεύγει από το σπίτι. Στο τραπέζι που κάνει η Βαρβάρα για να γιορτάσει τη νίκη, όλοι συνειδητοποιούν πως έχει πάρει πολύ σοβαρά τον νέο της ρόλο ενώ, την ίδια στιγμή, η Φιλιώ βρίσκει καταφύγιο στο αρχοντικό της Μάρμως. Ο Παρασκευάς πάει να σκάσε

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης : Αρνητικά τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού

Δεν βρέθηκε κάποιο κρούσμα στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά