Κυρώσεις κατά της Τουρκίας ζητά το ευρωκοινοβούλιο - Για Βαρώσια και Ανατολική Μεσόγειο
00:01 - 27/11/2020
Το ευρωκοινοβούλιο ζητά με ψήφισμά του από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο «να παραμείνει ενωμένο και να επιβάλει σκληρές κυρώσεις» στην Τουρκία
Διαβάστε Περισσότερα στο lifo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ε.Τατάρ: «Άδικες οι κατηγορίες προς την Τουρκία από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για Βαρώσι και Κυπριακό»
Ο Τουρκοκύπριος πολιτικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ σχολίασε την χθεσινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Βαρώσι και το Κυπριακό και χαρακτήρισε τις κατηγορίες προς την Τουρκία απόλυτα άδικες.
Ωστόσο, δυστυχώς, βλέπουμε μια ΕΕ έτοιμη να αποτελεί ένα εργαλείο για τα παιχνίδια της ε/κ πλευράς, η οποία προσπαθεί να χειριστεί αυτήν την κατάσταση σύμφωνα με τους πολιτικούς της σκοπούς και στο πλαίσιο του αφηγήματος της κατοχής, προστίθεται ο ισχυρισμός στην ανακοίνωση του κ. Τατάρ. Υποστηρίζει ότι η ΕΕ πρέπει να δει ότι η μόνη κατοχή στην Κύπρο είναι η κατοχή από τους Ε/κ της Κυπριακής Δημοκρατίας που ιδρύθηκε ως συνεταιρικό κράτος το 1960 και αυτό είναι η πηγή του κυπριακού προβλήματος.
«Θέλουμε
Διαβάστε το στο pronews.gr