Τσιτσιπάς: Το ενδεχόμενο να πάρει Grand Slam και η αποχή του από τα social media
11:11 - 18/11/2019
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε ένα μοναδικό επίτευγμα και πανηγύρισε την κατάκτηση του ATP Finals, του κορυφαίου τίτλου που έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής στην καριέρα του.Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου στο Λονδίνο, το ενδεχόμενο να πάρει ένα Grand Slam και να «σπάσει» το… κατεστημένο των Ναδάλ, Φέντερερ και Τζόκοβιτς, αλλά και την αποχή του από τα social media που τον έχει βοηθήσει.Αναλυτικά όσα δήλωσε στους εκπροσώπους Τύπου:«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Αρχικά, ήταν συναρπαστικό για μένα να είμαι εδω, και μόνο που βίωνα την εμπειρία του Nittro Finals. Ήταν από μόνο του μεγάλο. Τώρα είμαι ο πρωταθλητής. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ειλικρινά, δεν μπορώ να πω τι νιώθω, γιατί είν
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιτσιπάς: Το ενδεχόμενο να πάρει Grand Slam και η αποχή του από τα social media
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε ένα μοναδικό επίτευγμα και πανηγύρισε την κατάκτηση του ATP Finals, του κορυφαίου τίτλου που έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής στην καριέρα του.
Διαβάστε το στο real.gr