Τσιτσιπάς: Το ενδεχόμενο να πάρει Grand Slam και η αποχή του από τα social media

11:11 - 18/11/2019

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε ένα μοναδικό επίτευγμα και πανηγύρισε την κατάκτηση του ATP Finals, του κορυφαίου τίτλου που έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής στην καριέρα του.Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου στο Λονδίνο, το ενδεχόμενο να πάρει ένα Grand Slam και να «σπάσει» το… κατεστημένο των Ναδάλ, Φέντερερ και Τζόκοβιτς, αλλά και την αποχή του από τα social media που τον έχει βοηθήσει.Αναλυτικά όσα δήλωσε στους εκπροσώπους Τύπου:«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Αρχικά, ήταν συναρπαστικό για μένα να είμαι εδω, και μόνο που βίωνα την εμπειρία του Nittro Finals. Ήταν από μόνο του μεγάλο. Τώρα είμαι ο πρωταθλητής. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ειλικρινά, δεν μπορώ να πω τι νιώθω, γιατί είν

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: Το ενδεχόμενο να πάρει Grand Slam και η αποχή του από τα social media

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε ένα μοναδικό επίτευγμα και πανηγύρισε την κατάκτηση του ATP Finals, του κορυφαίου τίτλου που έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής στην καριέρα του.

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)