Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Όλοι εναντίον όλων!

17:01 - 27/11/2020

Σαν να φαίνεται ότι ο τρίτος παγκόσμιος θα ξεκινήσει από τον Πλάτανο, καθώς όλοι τα βάζουν με όλους στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ο Παναγής έντρομος πως ο πατέρας του εγκαταλείπει τον μάταιο τούτο κόσμο, καλεί την Κατερίνα να βοηθήσει. Η Φιλιώ δεν έχει ιδέα τι συνέβη στον Παρασκευά, ενώ παραμένει στο σπίτι της Μάρμως και της σπάει τα νεύρα. Η Χρύσα έχει θυμώσει με τη Μυρτώ, που την αποκάλεσε «βλαχούτσα» και βάζει μπροστά την επιχείρηση «ενηλικίωση Τζώρτζη». Αποφασίζει ότι θα τον απογαλακτίσει ακόμα και με το ζόρι! Ο παπα-Αντρέας με τον Κανέλλο αποφασίζουν πως πρέπει να βοηθήσουν τα εγγόνια και να μην αφή

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά