Κρίστη Καθάργια: Το πρώτο μήνυμα μετά τη μάχη της με τον κορονοϊό: “Έχω βγάλει έρπη από τον πυρετό που είχα τόσες μέρες” (video)
18:18 - 27/11/2020
Πολύ δύσκολος μήνας ήταν ο Νοέμβριος για τον Γιώργο Μαυρίδη και την σύντροφό του, Κρίστη Καθάργια,
To άρθρο Κρίστη Καθάργια: Το πρώτο μήνυμα μετά τη μάχη της με τον κορονοϊό: “Έχω βγάλει έρπη από τον πυρετό που είχα τόσες μέρες” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρίστη Καθάργια: Το πρώτο μήνυμα μετά τον κορωνοϊό - «Έχω βγάλει έρπη από τον πυρετό»
Ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του έχουν πάρει εξιτήριο και αναρρώνουν σπίτι τους
Διαβάστε το στο Σοκάρει η Κρίστη Καθάργια μετά τη μάχη της με τον κορονοϊό: “Έχω βγάλει έρπη από τον πυρετό που είχα τόσες μέρες”
Πολύ δύσκολος μήνας ήταν ο Νοέμβριος για τον Γιώργο Μαυρίδη και την σύντροφό του, Κρίστη Καθάργια, αφού νόσησαν από κορονοϊό και χρειάστηκε ακόμα και να νοσηλευτούν, καθώς τα ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Σοκάρει η Κρίστη Καθάργια μετά τη μάχη της με τον κορονοϊό: “Έχω βγάλει έρπη από τον πυρετό που είχα τόσες μέρες” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο