Lockdown: «Βόμβα» Πέτσα - Απαγόρευση κυκλοφορίας και τα Χριστούγεννα

08:00 - 28/11/2020

Lockdown: Κάθετος ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το πρωί του Σαββάτου ως προς την απαγόρευση κυκλοφορίας κατά την περίοδο των γιορτών.

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Lockdown: «Βόμβα» Πέτσα - Απαγόρευση κυκλοφορίας και τα Χριστούγεννα

Lockdown: Κάθετος ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το πρωί του Σαββάτου…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Απαγόρευση κυκλοφορίας και τα Χριστούγεννα με ανοιχτά μαγαζιά

«Ένα είδους απαγόρευσης κυκλοφορίας τα Χριστούγεννα, νομίζω ότι είναι μονόδρομος», τόνισε ο κ. Στέλιος Πέτσας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, αναφέροντας παράλληλα ότι πολύ δύσκολα θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό το επόμενο διάστημα αλλά και κατά την περίοδο των γιορτών. Απαγόρευση κυκλοφορίας και τα Χριστούγεννα δρομολογεί η κυβέρνηση. «Ένα είδους απαγόρευσης κυκλοφορίας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Lockdown: Πέτσας για απαγόρευση κυκλοφορίας και τα Χριστούγεννα

AgrinioPress Lockdown: Πέτσας για απαγόρευση κυκλοφορίας και τα Χριστούγεννα Lockdown: Κάθετος ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το πρωί του Σαββάτου ως προς την απαγόρευση κυκλοφορίας κατά την περίοδο των γιορτών. «Ένα είδους απαγόρευσης κυκλοφορίας τα Χριστούγεννα, νομίζω ότι είναι μονόδρομος», τόνισε ο κ. Στέλιος Πέτσας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, αναφέροντας παράλληλα ότι πολύ δύσκολα θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό το επόμενο … Lockdown: Πέτσας για απαγόρευση κυκλοφορίας και τα Χριστούγεννα Αρχισυντάκτης

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Lockdown: «Βόμβα» Πέτσα – Απαγόρευση κυκλοφορίας και τα Χριστούγεννα

Lockdown: Κάθετος ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το πρωί του Σαββάτου ως προς την απαγόρευση κυκλοφορίας κατά την περίοδο των γιορτών. «Ένα είδους απαγόρευσης κυκλοφορίας τα Χριστούγεννα, νομίζω ότι είναι μονόδρομος», τόνισε ο κ. Στέλιος Πέτσας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, αναφέροντας παράλληλα ότι πολύ δύσκολα θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό το επόμενο […] The post Lockdown: «Βόμβα» Πέτσα – Απαγόρευση κυκλοφορίας και τα Χριστούγεννα appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες