Κορονοϊός: Στον Ευαγγελισμό ο Γιάννης Πλακιωτάκης - Η ανάρτηση στο Facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορονοϊός: Σε ΜΑΦ στον Ευαγγελισμό ο Γιάννης Πλακιωτάκης - Τα νεότερα για την υγεία του
Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εισήχθη το Σάββατο (28/11), ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.
Διαβάστε το στο NewsBombΣτον Ευαγγελισμό ο Γιάννης Πλακιωτάκης- Έχει προσβληθεί από κορωνοϊό
Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικης πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.
Διαβάστε το στο thebest.grΚορονοϊός: Με πυρετό σε ΜΑΦ στον «Ευαγγελισμό» ο Γιάννης Πλακιωτάκης
Ο υπουργός νοσηλεύεται σε ΜΑΦ του Ευαγγελισμού...
The post Κορονοϊός: Με πυρετό σε ΜΑΦ στον «Ευαγγελισμό» ο Γιάννης Πλακιωτάκης appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτον Ευαγγελισμό ο Πλακιωτάκης που νοσεί από κορωνοϊό
Στον Ευαγγελισμό πρόκειται να νοσηλευτεί ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, προκείμενου να του χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή όπως ανέφερε σε ανάρτηση του στο twitter ο ίδιος. «Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου», σημείωσε. Πηγή: Skai.gr
The post Στον Ευαγγελισμό ο Πλακιωτάκης που νοσεί από κορωνοϊό appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΚορωνοϊός: Στη ΜΑΦ του «Ευαγγελισμού» νοσηλεύεται ο Γιάννης Πλακιωτάκης
Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος έχει διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.
Διαβάστε το στο Cnn.grΚορονοϊός: Στον «Ευαγγελισμό» ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης
Στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” νοσηλεύεται ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο υπουργός προσβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες από κορονοϊό, και μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό ότι θα νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. «Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣτον Ευαγγελισμό εισήχθη ο Γιάννης Πλακιωτάκης
“Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου.” Αυτό ανέφερε σε ανάρτηση του στο twitter ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να […]
Στον Ευαγγελισμό εισήχθη ο Γιάννης Πλακιωτάκης on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.grΚορονοϊός: Στον Ευαγγελισμό ο Γιάννης Πλακιωτάκης (Βίντεο)
Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρθηκε για νοσηλεία ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικης πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.
Διαβάστε το στο eleftheriaonline.grΚορωνοϊός: Στον Ευαγγελισμό ο Γιάννης Πλακιωτάκης – Υποβάλλεται σε εξετάσεις
AgrinioPress
Κορωνοϊός: Στον Ευαγγελισμό ο Γιάννης Πλακιωτάκης – Υποβάλλεται σε εξετάσεις
Σημειώνεται ότι ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης μετέβη με δικό του αυτοκίνητο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» Στον Ευαγγελισμό εισήχθη το Σάββατο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορoνοϊό. Tο βράδυ της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης βρέθηκε θετικός στον …
Κορωνοϊός: Στον Ευαγγελισμό ο Γιάννης Πλακιωτάκης – Υποβάλλεται σε εξετάσεις
Συντακτική Ομάδα
Διαβάστε το στο agriniopress.grΚορονοϊός: Στον Ευαγγελισμό ο Γιάννης Πλακιωτάκης – Ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή
Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται από το Σάββατο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τα social media του. «Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκειμένου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή», έγραψε. Όπως σημειώνει […]
The post Κορονοϊός: Στον Ευαγγελισμό ο Γιάννης Πλακιωτάκης – Ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr