Βιεϊρίνια: «Θα είναι μάχη μέχρι το τέλος»

21:35 - 29/11/2020

Το σχόλιο του Βιεϊρίνια μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας με 2-0.Την υπογραφή του στην νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας έβαλε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος σκόραρε στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης και σφράγισε την επιτυχημένη εμφάνιση της ομάδας του. Ο Πορτογάλος άσσος μίλησε αναφορικά με την απόδοση της ομάδας αλλά και με την έλευση του Πάμπλο Γκαρσία στην τεχνική ηγεσία. Αναλυτικά όσα είπε: «Το συναίσθημα του να σκοράρεις παραμένει ίδιο. Είμαι ευχαριστημένος και για το γκολ και για τη νίκη της ομάδας. Αισθάνομαι καλά. Ήμουν μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, αλλά είμαι ικανοποιημένος πλέον, αλλά χρειάζομαι και άλλη δουλειά. Θα είναι μάχη μέχρι το τέλος. Τώρα ακολουθεί το ματς της Πέμπτης με την

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά