Κορωνοϊός μέτρα κυβέρνηση: Τι θα γίνει με εστίαση και σχολεία

07:31 - 30/11/2020

Κορωνοϊός μέτρα κυβέρνηση: Πυρετώδεις είναι προετοιμασίες από πλευράς κυβέρνησης για τον οδικό χάρτη σταδιακής άρσης του lockdown, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται αυτή την εβδομάδα. Γιατροί και νοσηλευτές εκφράζουν έντονη αγωνία για την άρση των μέτρων, καθώς ήδη, οι ΜΕΘ και οι κλινικές για ασθενείς με κορωνοϊό έχουν γεμίσει. Κι ενώ η ημερομηνία για τη […] The post Κορωνοϊός μέτρα κυβέρνηση: Τι θα γίνει με εστίαση και σχολεία appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός: Κάτω από 300 κρούσματα σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Αρκετά μειωμένα ήταν τα κρούσματα της Δευτέρας, καθώς καταγράφηκαν 1.044 νέες μολύνσεις από κορωνοϊό. Ενδεικτική της μείωσης των κρουσμάτων σε όλη τη χώρα ήταν η δήλωση της Βάνας Παπαευαγγέλου ότι πλέον ο δείκτης Rt έχει πέσει κάτω από το 1 σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας. Παρομοίως, και ο Γκίκας Μαγιορκίνης ανέφερε κατά τη σημερινή […] The post Κορωνοϊός: Κάτω από 300 κρούσματα σε Αττική και Θεσσαλονίκη first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Κορωνοϊός: Σε δύο ταχύτητες η άρση των μέτρων – Τι θα γίνει με τα δημοτικά σχολεία

Lamianow.gr Κορωνοϊός: Σε δύο ταχύτητες η άρση των μέτρων – Τι θα γίνει με τα δημοτικά σχολεία Την άρση των μέτρων σε «δύο ταχύτητες» πρότεινε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 η καθηγήτρια Παιδιατρικής-Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, Βάνα Παπαευαγγέλου, η οποία, μάλιστα, υποστήριξε ότι τα δημοτικά σχολεία πρέπει να ανοίξουν, ενώ πρέπει να συνεχιστεί η απαγόρευση των μετακινήσεων από νομό σε νομό. Όπως πληροφόρησε η ίδια, αυτές τις μέρες συνεδριάζει καθημερινά η επιτροπή του υπουργείου […] Κορωνοϊός: Σε δύο ταχύτητες η άρση των μέτρων – Τι θα γίνει με τα δημοτικά σχολεία Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι