Συλληπητήριο μήνυμα για το θάνατο της Όλγας Παπαδοπούλου

09:41 - 30/11/2020

Η Οικογένεια των πρώην υπαλλήλων του ΟΤΕ Πτολεμαΐδος , (είμασταν και  είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια) , θρηνεί  τον άδικο και αιφνίδιο θάνατο  της συναδέλφου   ΟΛΓΑΣ   ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Αγαπητή μας Όλγα ήσουν για όλους μας, η  συνάδελφος,  η  αδελφή και η  φίλη. Ταλαιπωρήθηκες  τα τελευταία  χρόνια με επανωτές  εγχειρήσεις και με υπομονή  με θάρρος  και ελπίδα  ... The post Συλληπητήριο μήνυμα για το θάνατο της Όλγας Παπαδοπούλου appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θλίψη για τον θάνατο της δημοσιογράφου Μαρίας Κωνσταντοπούλου

Εργάστηκε για πολλά χρόνια στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ. Μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, η Μαρία συνταξιοδοτήθηκε. Δεν έπαψε ποτέ, όμως, να είναι παραγωγική, διάβαζε και έγραφε διαρκώς μέχρι τέλους.

Διαβάστε το στο euro2day.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)