Νέα ημερομηνία στις βεβαιώσεις μετακίνησης -Με βάση τα 534 ευρώ οι αποζημιώσεις του Δεκεμβρίου

11:35 - 30/11/2020

Νέες βεβαιώσεις μετακίνησης πρέπει να εκτυπώσουν εργαζόμενοι και ελεύθεροι επαγγελματίες από το ΠΣ Εργάνη με δεδομένο πως το δεύτερο lockdown έχει ήδη παραταθεί μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου. Στις βεβαιώσεις μετακίνησης που είχαν εκδοθεί μέσω Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ, η ημερομηνία ισχύος τροποποιήθηκε αυτόματα και πλέον αναγράφεται η 7.12.2020 (από 30.11.2020). Συνεπώς, οι ενδιαφερόμενοι δε χρειάζεται να υποβάλουν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αναστολές συμβάσεων: Με βάση τα 534 ευρώ οι αποζημιώσεις του Δεκεμβρίου(παραδείγματα)

Με βάση το ποσό των 534 ευρώ (17,8 ευρώ ανά ημερολογιακή ημέρα αναστολής) αντί των 800 ευρώ που υπολογίστηκε τον Νοέμβριο, θα υπολογιστεί η ειδική αποζημίωση για τους εργαζόμενους που θα τεθούν σε αναστολή σύμβασης εργασίας τον μήνα Δεκέμβριο. Οι δηλώσεις των αναστολών από πληττόμενες για τον Νοέμβριο επιχειρήσεις ολοκληρώνονται στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ η πληρωμή των ειδικών αποζημιώσεων […] The post Αναστολές συμβάσεων: Με βάση τα 534 ευρώ οι αποζημιώσεις του Δεκεμβρίου(παραδείγματα) first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Νέα ημερομηνία στις βεβαιώσεις μετακίνησης -Με βάση τα 534 ευρώ οι αποζημιώσεις του Δεκεμβρίου

Οι δηλώσεις των αναστολών από πληττόμενες για τον Νοέμβριο επιχειρήσεις ολοκληρώνονται στις 7 Δεκεμβρίου Νέες βεβαιώσεις μετακίνησης πρέπει να εκτυπώσουν εργαζόμενοι και ελεύθεροι επαγγελματίες από το ΠΣ Εργάνη με δεδομένο πως το δεύτερο lockdown έχει ήδη παραταθεί μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου. Στις βεβαιώσεις μετακίνησης που είχαν εκδοθεί μέσω Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ, η ημερομηνία ισχύος τροποποιήθηκε αυτόματα και πλέον αναγράφεται η 7.12.2020 (από ... The post Νέα ημερομηνία στις βεβαιώσεις μετακίνησης -Με βάση τα 534 ευρώ οι αποζημιώσεις του Δεκεμβρίου appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους