Η ανάρτηση του Γιάννη Πλακιωτάκη μέσα από το νοσοκομείο: «Είμαι σε καλά χέρια»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πλακιωτάκης από το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”: Είμαι σε καλά χέρια
Τις ευχαριστίες του προς το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τον κόσμο για τις ευχές
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΤο μήνυμα του Γιάννη Πλακιωτάκη από το νοσοκομείο (εικόνα)
Μήνυμα μέσα από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έστειλε ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εισήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο καθώς ανέβασε πυρετό. Ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό, ευχαριστεί τον κόσμο για τις ευχές του, όπως και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για τη στήριξη που παρέχει στους ασθενείς. «Σας ευχαριστώ πολύ […]
The post Το μήνυμα του Γιάννη Πλακιωτάκη από το νοσοκομείο (εικόνα) first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΤο μήνυμα του Γιάννη Πλακιωτάκη από τον Ευαγγελισμό: «Είμαι σε καλά χέρια»
Ο Γιάννης Πλακιωτάκης είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό σε εξέταση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα.Τις ευχαριστίες του προς το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τον κόσμο για τις ευχές του, εκφράζει μέσα από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό από το βράδυ του Σαββάτου (28/11).
«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι σε καλά χέρια. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να επιστρέψουμε γρήγορα υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα», έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Σας ευχ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr